Select Page

S’apropa l’estiu i això vol dir que tornen els campus tecnològics de Codelearn!

N’hi ha per a totes les edats, coneixements i interessos!

Creació de videojocs amb Unity, programació a Minecraft, robòtica amb Lego Mindstorms, Roblox Coding, STEM amb Arduino, realitat virtual, programació amb Python, programació amb Scratch i moltes coses més!

Els casals d’estiu 2020 de Codelearn estan pensats per a nens i adolescents de 7 a 18 anys. Com sempre, els alumnes no només passaran estones divertides, sinó que a més adquiriran coneixements i habilitats que els ajudaran a tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu.

COVID-19: garantia de cancel·lacions, aforament i campus online

Degut a la situació actual encara no sabem del cert si els campus presencials es podran dur a terme. Per això oferim Garantia Total de Cancel·lació: reserva ara la plaça i si al final no es fa el campus, et retornem el 100% de l’import pagat.

Els campus marcats com a “Online” es faran per videoconferència, cadascú des de casa seva. En aquests casos, comprova les necessitats tècniques a la descripció del campus.

Tingueu en compte que, si finalment es poden fer els campus, serà amb mesures per reduir l’aforament, per la qual cosa hi ha poques places disponibles.

Degut a aquesta situació prendrem noves mesures d’higiene i prevenció als centres: mascareta obligatòria, distància de seguretat, rentar-se les mans quan entrem i sortim, aforament reduït.

Quins campus hi ha programats? En quines dates i hores tindran lloc?

Cada centre Codelearn ha preparat la seva pròpia proposta de Campus Tecnològics. Fes clic a la pàgina del teu centre més proper per saber quins cursos oferirà aquest estiu!

Com ens hi podem inscriure?

Podeu fer la inscripció online des de la pàgina de cada centre (fes clic a les imatges del llistat de sobre), o bé podeu posar-vos en contacte amb el centre per correu electrònic.

Un cop feu la inscripció, el centre es posarà amb contacte amb vosaltres per a confirmar-la.

Recordeu que les places són limitades!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR