Select Page

Ha arribat la primavera i s’apropa el nostre Concurs de Sant Jordi! Un any més, tots els alumnes de Codelearn tindreu l’oportunitat de demostrar la vostra creativitat a través de la programació. A la plataforma online, podreu crear dibuixos utilitzant Logo o podreu programar animacions o petits jocs amb Scratch. Com que la temàtica del concurs és Sant Jordi, aquest any us demanem que els vostres projectes il·lustrin el vostre llibre preferit o ens n’expliquin la història. Accepteu el repte?

El Concurs de Sant Jordi 2024 començarà el proper divendres, 12 d’abril, i els alumnes tindreu una setmana sencera per participar-hi, fins al divendres 19 d’abril a les 23.59h. Una vegada més, hem creat diverses categories tenint en compte les diferents edats i el llenguatge utilitzat.

Hi haurà 5 categories:

1) Logo fins a 8 anys
2) Logo de 9 a 12 anys
3) Logo de 13 a 18 anys
4) Scratch de 10 a 12 anys
5) Scratch de 13 a 18 anys

Per tant, depenent de l’edat que tingueu us trobareu obertes una o dues aventures. Recordeu que teniu l’opció de votar les creativitats dels vostres companys a la plataforma. Tanmateix, la decisió final dependrà del jurat de Codelearn, que valorarà tots els projectes i anunciarà els guanyadors durant el dia de Sant Jordi a través de les xarxes socials.

El guanyador global de cada categoria aconseguirà 10.000 punts i una Targeta d’Amazon de 50€. A més, cada centre podrà escollir també els seus propis guanyadors, que rebran 5.000 punts.

GUANYADORS

Logo fins a 8 anys: Arnau Queralt

Logo de 9 a 12 anys: Pavel Valov

Logo de 13 a 18 anys: Lydia Gibaja

Scratch de 10 a 12 anys: Dèlia Ramos

Fes clic sobre la imatge

Logo de 13 a 18 anys: Aleix Fontanet

Fes clic sobre la imatge

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR