Select Page

S’allarguen els dies, comença el tercer trimestre del curs i ja podem començar a pensar en l’estiu i com gaudirem de les vacances amb els Campus Tecnològics d’estiu 2024! Com cada any, els casals d’estiu de Codelearn aproparan la programació, la robòtica i el pensament computacional als més joves. Els nostres centres organitzaran una llarga llista d’activitats STEM per a infants i adolescents entre 7 i 18 anys, amb campus de diferents temàtiques i adaptats a diferents edats i preferències. Aquest estiu farem cursos de programació de videojocs, casals de Minecraft, tallers de robòtica, cursos de disseny web, entre altres. A més, oferirem la possibilitat de fer els casals presencialment als més de 25 centres Codelearn que hi ha a Catalunya i també farem campus online, de manera que tothom hi pugui assistir des de qualsevol lloc.

Els Campus Tecnològics de Codelearn es faran del 25 de juny al 31 de juliol i seran cursos intensius d’introducció a una temàtica concreta, així que no és necessari disposar de coneixements previs per apuntar-s’hi. L’oferta de casals d’estiu 2024 ja es pot començar a consultar mitjançant el menú superior de la web o utilitzant el llistat de centres que trobareu a continuació, des d’on podreu accedir a la pàgina del centre que us interessi i veure quines activitats tenen programades. En cas que el vostre centre encara no tingui publicats els campus, no patiu: contacteu amb el centre per correu o espereu uns dies per conèixer la seva oferta.

En qualsevol cas, podreu escollir entre temàtiques molt diferents en funció de la vostra edat i de les vostres preferències: programació de videojocs 3D i 2D, robòtica i electrònica, disseny web i creació d’apps, cursos de Minecraft, creació de jocs a entorns com Roblox o RPGMaker, modelatge 3D i impressió 3D, blockchain, hacking ètic i seguretat, intel·ligència artificial, edició de vídeo… Si necessiteu ajuda per escollir entre tants casals, a la descripció de cada curs podreu trobar tota la informació sobre els continguts del campus, les dates, la ubicació i els horaris en què es farà, així com els preus i els requisits mínims tant pel que fa a l’edat com pel que fa al material necessari.

Com cada any, la majoria de centres ofereixen una promoció especial d’inscripció anticipada, de manera que si feu la inscripció als campus d’estiu ABANS DEL 15 DE MAIG tindreu descompte! A més, les places són limitades, així que us animem a aprofitar la promoció per apuntar-vos al casal que més us agradi i reservar la vostra plaça.

No t’ho pensis més, t’esperem aquest estiu als Campus Tecnològics de Codelearn!

Quins casals hi ha programats aquest estiu? Quins dies es faran els campus?

Cada centre organitza els seus casals tecnològics d’estiu. Per saber quins campus oferirà el centre que teniu més a prop, podeu fer clic a la imatge del centre per veure’n tota la informació:

Com es pot fer la inscripció als campus d’estiu?

Per fer la inscripció als campus d’estiu, només cal omplir el formulari online que hi ha a la pàgina de cada centre. També us podeu posar en contacte amb el centre mitjançant el correu electrònic o trucant per telèfon. En cas de fer la inscripció a través del formulari web, el centre contactarà amb vosaltres tan aviat com sigui possible per confirmar-vos que teniu una plaça al curs.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR