Select Page

Torna l’estiu, i amb aquest tornen els famosos campus i casals de Codelearn! N’hi ha per a totes les edats, coneixements i interessos!

Unity, Robòtica, RPGMaker, Domòtica, Minecraft, Blockchain, Disseny Web, Matemàgia… tot tipus d’activitats tecnològiques per a aprofitar aquests dies!

De 7 a 18 anys.

Com sempre, els alumnes no només passaran estones divertides i entretingudes, sinó que a més adquiriran coneixements i habilitats que els ajudaran a tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu.

Quins campus hi ha programats? En quines dates i hores tindran lloc?

Cada un dels centres Codelearn ha preparat una proposta de Campus diferent. Fes click a la pàgina del teu centre més proper per conèixer quins cursos farà!

 

Com ens hi podem inscriure?

Podeu fer la inscripció online des de la pàgina de cada centre (fes clic a les imatges del llistat de sobre), o bé podeu posar-vos en contacte amb el centre per telèfon o correu electrònic.

Un cop feu la inscripció, el centre es posarà amb contacte en breu amb vosaltres per a confirmar-la.

Hi ha descomptes per ser alumne de l’extraescolar i per germans o múltiples setmanes. Us apareixeran al fer la inscripció. I a més:

Les places són limitades!

A més dels campus que trobareu al vostre Codelearn més proper, aquest any tornem a organitzar uns campaments tecnològics al Gironès, passaran una setmana plena d’activitats! La temàtica principal d’aquest any són els Videojocs, però no només per jugar entre ells sinó també per aprendre a crear-ne.

El llistat de campus possibles són:

Programació a Minecraft amb Scriptcraft – Deixa de jugar com tothom i desperta els teus súper-poders al Minecraft! Gràcies a la programació, podràs construir en un moment allò que t’hagués costat hores. Passa a ser creador en comptes de consumidor!

Programació a Minecraft amb Scriptcraft i impressió 3D – Com el curs anterior, però part del curs el dedicarem a veure com convertir en objectes reals allò que fem al Minecraft, i imprimir-los amb una impressora 3D.

Minecraft: mods i creació de textures – Aprèn a instal·lar mods i a crear les teves pròpies textures!

Minecraft: Redstone – Redstone, lloat pel New York Times, obre un món de possibilitats nou, ja que introdueix l’equivalent a l’electricitat, d’aquesta manera es pot crear tot tipus d’interruptors, botons, palanques, mecanismes d’acció reacció… o fins i tot ordinadors!

Apps per mòbil amb AppInventor – En aquest curs podràs aprendre a fer les teves primeres aplicacions per mòbil.

Domòtica amb Arduino – La domòtica ens porta la tecnologia dins de casa: persianes automàtiques, portes i llums que s’obren amb sensors… En aquest curs farem una maqueta d’una casa intel·ligent, aprenent principis d’electrònica.

Introducció a Arduino – Si vols iniciar-te en el món del hardware, aquest és el campus ideal! Descobrirem l’electrònica i com es programa l’Arduino.

Introducció a la programació amb el mètode Codelearn – Vols aprendre a programar amb el mètode més divertit i efectiu? Aprofita ara per fer un intensiu i posar-te al dia! En aquest curs podràs practicar diversos llenguatges, tenir un primer contacte amb robots, i veure com són les classes de la millor extraescolar!

Introducció a Raspberry Pi i Sonic Pi -Raspberry Pi és l’ordinador més petit, de la mida d’una targeta de crèdit. Però hi pots fer de tot! Per exemple.. música! Descobreix amb Sonic Pi com fer música programant!

Robòtica amb Arduino – En aquest curs farem un cotxe robot controlat amb el mòbil, partint de components electrònics com sensors i resistències. El teu primer robot! No imprescindible, però recomanable haver fet el curs d’Introducció a Arduino

Robòtica amb Lego Mindstorms – Per als que vulguin aprendre robòtica però sense la part electrònica dels Arduinos, en aquest campus aprendrem a fer un robot Lego Mindstorms, els robots educatius més famosos!

Programació de videojocs – Vols aprendre a fer els teus propis jocs? Aquest curs és la forma més fàcil de començar! Farem servir Scratch, una eina molt visual i creativa. No cal experiència prèvia!

Creació de Mods de Minecraft – Minecraft és un joc 3D open-ended que permet construir i crear allò que vulguem. Amb aquest curs podràs crear nous blocs, estructures, mods o màquines sense necessitat de saber programar.

Videojocs 2D amb Unity – Vols crear el teu propi videojoc en 2D? En aquest curs crearem una simulació de jocs coneguts: Mario Bros, agar.io, etc.

Videojocs 3D amb Unity – Unity és la plataforma de desenvolupament de jocs més important de l’actualitat. Un gran punt d’inici per als més joves que volen començar a crear els seus propis videojocs.

Videojocs 3D amb Unity (curs 2) – Aquest curs, pensat per als alumnes que ja han cursat el primer curs de Unity, aprofundeix en l’ús de l’entorn i, a més, presenta també una introducció a la programació més clàssica a través del llenguatge C# que Unity usa als seus scripts per donar vida als jocs.

Campaments Codelearn – Codelearn presenta els campaments tecnològics 2017. Una experiència inoblidable!! La temàtica principal de les activitats tecnològiques serà la de “VR”, és a dir, Realitat Virtual, dirigides per un dels principals experts en aquest camp de Catalunya i molt més!Tot pensat per a passar-s’ho bé i al mateix temps aprendre sobre les tecnologies més innovadores!

Robòtica amb Lego We-Do – Amb aquest Campus de robòtica volem que els nens i nenes més joves puguin explorar per primera vegada el món de les noves tecnologies i la programació. Mitjançant el treball d’equip i la realització de petits projectes amb la plataforma Lego We-Do aprendràn els conceptes més bàsics de mecánica, electrònica i programació.

Experimentant amb la Robòtica i la Programació – Aprèn a utilitzar la tecnologia de manera divertida i creativa! En aquest curs aprendran els seus propis programes amb diferents llenguatges de programació (Scratch, Logo) i programmarem diferents tipus de Robots (Lego Mindstorms, mBot, Tinkerbot).

Introducció a la Impressió 3D – Aprèn com és de divertit configurar una impressora 3D personal!

Realitat Virtual (VR) – Descobrirem la Realitat Virtual, un dels camps més de moda últimament i que suposarà una revolució gràcies als nous dispositius que apareixeran al mercat pròximament.

Curs de Programacio i Pilotatge de Drons – Hi ha una manera més divertida d’aprendre a programar que programant un dron envoltat dels teus amics? En aquest curs els alumnes aprendran les bases de la programació de drons i aprendran a fer que el dron pugui seguir patrons o realitzar misions autònomes.

Curs de Youtubers: Creació i edició de vídeos – Amb aquest Campus l’alumne aprendrà a crear els seus propis canals de Youtube i aprendrà a crear continguts atractius.Amb aquest Campus l’alumne aprendrà a crear els seus propis canals de Youtube i aprendrà a crear continguts atractius.

Minecraft: Command Blocks – Un Command Block és un bloc que pot executar comandes, que s’utilitza principalment en servidors de multijugadors i en mapes personalitzats. A través d’aquest curs, l’alumne aprendrà a conèixer el funcionament dels blocs de comandes.

Casal Mbots – En aquest taller de robòtica els nens treballaran col·laborativament i en equip en la construcció i programació dels robots MakeBlock , que són una eina educativa molt versàtil i potent.

Construïm la nostra pròpia consola amb Arduino + Scratch + AppInventor – Descobrirem tres tecnologies aparentment independents, en una única solució que les integri.

Introducció a “Internet of things” amb Raspberry Pi – Aprèn a connectar a Internet i a controlar remotament diferents dispositius i objectes de la vida quotidiana.

Blockchain – Pensat per als alumnes més grans (a partir de 14 anys), amb aquest campus els alumnes aprendran els conceptes teòrics darrera d’aquesta tecnologia i veuran a la pràctica les seves aplicacions, com els “smart contracts” i les criptomonedes.

Introducció al Hacking Ètic – La seguretat dels sistemes informàtics és un element clau avui en dia. La gran quantitat de serveis que s’ofereixen a través de xarxa o Internet fa que sigui de vital importància assegurar els nostres equips i sistemes contra els atacs dels hackers.

Drones i Impressió 3D – Aquest campus busca realitzar una presentació de què són i perquè s’utilitzen els drones, l’edició de vídeo i una petita introducció la impressió 3D als nostres alumnes.

Creació de jocs amb RPGMaker – RPG Maker és un programa que permet crear rpgs (jocs de tipus rol) 2D sense necessitat de programar, i que utilitza Ruby o JavaScript com a llenguatge de programació. Té una interfície molt amable esdevenint una eina molt interessant tant per a alumnes novells com a alumnes amb més experiència.

Robòtica amb Edison Robot – En aquest taller de robòtica, els nens treballaran col·laborativament i en equip en la construcció i programació dels robots Edison, que són una eina educativa molt versàtil i potent.

Automatizació de l’Horta amb Arduino – Un dels avantatges d’Arduino és la possibilitat de portar a la realitat algunes de les creacions que ens puguin passar pel cap. Concretament en aquest campus els alumnes crearan un sistema de reg automàtic amb arduino, el qual controlarà la humitat del sòl per tal d’accionar el sistema de reg automàtic.

Introducció al Disseny de Circuits – El disseny de circuits és la part de l’electrònica que estudia diferents mètodes per a desenvolupar un circuit electrònic (que pot ser tant analògic com digital). El curs està dirigit a tots aquells alumnes que tinguin ganes de construir els seus propis circuits electrònics i conèixer el funcionament dels components més freqüènts que ens rodegen i formen els nostres dispositius electrònics.

Introducció a la Intel·ligència Artificial – El terme Intel·ligència Artifical (IA) està molt de moda actualment: aplicat als jocs, a les pel·lícules, al càlcul de riscos, etc. Però, ben bé a què ens referim quan en parlem? La intel·ligència artificial és una part de la informàtica dedicada a permetre que les màquines (habitualment un computador) prenguin decisions intel·ligents o, si més no, es comportin com si tinguessin una intel·ligència semblant a la humana.

Primers Passos en Enginyeria i el Mètode Científic -Un enginyer és aquella persona que es dedica a l’estudi i l’aplicació de les diverses branques de la tecnologia. Totes aquestes habilitats i capacitats són fonamentals per aquells nens i joves que vulguin fer front a un futur de reptes relacionats amb el món de la tecnologia.

Introducció al Disseny Web -Amb aquest campus l’alumne començarà a introduir-se al món del disseny de les seves pròpies webs i tindrà un primer contacte amb les tecnologies que acostumen a fer-s’hi servir més freqüentment. A més, aprendrà els conceptes bàsics sobre com publicar la seva pròpia web a Internet i què cal tenir en compte per fer-ho.

Matemàgia -La matemàgia és una branca de la màgia i l’il·lusionisme que fa servir procediments basats en propietats matemàtiques per enganyar l’espectador tot entretenint-lo. A més, la matemàgia permet dur a terme a una aproximació recreativa i divertida a l’aprenentatge de conceptes matemàtics.

I encara més! Entra a la pàgina del teu centre més proper i descobreix tota l’oferta de campus