Select Page

Un any més Codelearn, l’escola de programació més gran de Catalunya, organitza el Karel Challenge 2019, la tercera edició d’aquesta competició de programació per a nens i joves de 7 a 18 anys.

Mitjançant un joc / e-sport en què es valora la velocitat, l’estratègia i la correctesa a l’hora de programar, els alumnes de Codelearn que ho desitgin, així com tots aquells interessats externs, podran participar i optar a premis: primer en les semifinals de cada centre, i aquells que es classifiquin, a la final nacional.

La finalitat de la competició és la de visualitzar la cara més emocionant d’un concurs de programació i el pensament computacional, així com difondre’n la seva importància entre els i les joves de Catalunya.

Els participants controlaran un robot virtual, el Karel, en diferents escenaris on hauran de superar obstacles i agafar objectes, completant l’objectiu i arribant a la sortida abans que els rivals. La velocitat i l’estratègia són clau per guanyar.

Esperem que el públic animi, se sorprengui, es diverteixi, i ajudi a crear ambient i emoció per als participants que competeixen en la final.

Els nascuts del 2008 en endavant participaran al Karel Challenge Junior, i els nascuts fins a l’any 2007 inclòs, ho faran a la categoria Senior.

Calendari:

Del 23 d’abril al 06 de maig: partides classificatòries a cada centre i online.

Dissabte 18 de maig: En aquesta data es realitzaran les semifinals per centre.

Dissabte 1 de juny: Final global entre els els guanyadors de cada centre. Al matí final Junior, i a la tarda final Senior.

Premis:

Per al guanyador de la final senior de l’1 de juny: unes ulleres de realitat virtual HTC Vive

Per al guanyador de la final junior: una Tablet

Com de costum hi haurà sortejos i altres premis per als finalistes.

Inscripcions:

Per als codelearners, podeu accedir al Karel Challenge des de la plataforma, a “Jocs i Activitats”, si heu acabat al capítol 2 de Karel.

Per al públic en general, podeu fer la inscripció a través d’aquest enllaç: https://fun.codelearn.cat/alta_karel.

A mida que hi hagi més informació us l’anirem comunicant.

Bona sort a tots els participants!!

Patrocinadors i col·laboradors: