Select Page

La tercera prova presencial de la segona edició de la Codeathlon tindrà lloc el proper dissabte, 29 de febrer, al Campus Nord de la UPC. Els clans participants s’enfrontaran per última vegada i al final del matí coneixerem els guanyadors de la competició, que després de la jornada 33 ens ha deixat una classificació molt igualada i la lluita pel podi totalment oberta.

El clan “-<-” lidera la classificació de la Golden League amb 91 punts i el segueixen tres clans que de ben segur ho donaran tot per no quedar-se fora del podi: “Alerta Cobra 666” (84 punts), “Ratxa 14” (83 punts) i “los pros program” (82 punts).

Pel que fa a la Silver League, “codemummies” manté còmodament el lideratge amb 93 punts, però la segona i la tercera posició també estan molt disputades i es decidiran a la prova presencial de dissabte en una lluita entre tres clans del centre de Premià de Mar: “TheBestPremia” (76 punts), “CodePremia” (75 punts) i “AraleClan” (74 punts).

Després de tants mesos de competició, els clans hauran de fer un últim esforç per proclamar-se guanyadors de la millor lliga de programació i robòtica i aconseguir aquests fantàstics premis: a la Golden League, una impressora 3D o un patinet elèctric (a escollir) per als primers classificats, una tablet per als segons i una Raspberry pi per als tercers; a la Silver League, una tablet per als primers classificats, una Raspberry pi per als segons i un Kit Arduino per als tercers. A més, el màxim golejador de cada lliga s’endurà un teclat gaming!

Dissabte al matí, estigueu atents a Instagram i Twitter per seguir la prova i conèixer la classificació final de la lliga!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR