Select Page

El Xavier Giralt va ser el primer alumne que es va apuntar a Codelearn quan es va obrir el primer centre a Manresa. Ara té 15 anys, continua fent l’extraescolar de programació i robòtica i acaba de publicar el seu primer joc a la Play Store: The Rocket’s Dream. Al vídeo que trobareu a continuació ens explica com ha estat el procés de creació del joc, reflexiona sobre el què ha après durant aquest temps i ens anima a descarregar el joc i gaudir d’aquest viatge per l’espai.

Aquesta setmana li han fet també una entrevista a NacióDigital (edició de Manresa) on explica com es va començar a introduir al món de la informàtica i quina importància ha tingut el mètode Codelearn a l’hora d’ajudar-lo a crear els seus propis projectes.

Aprendre a programar ens ajuda a crear i materialitzar els projectes que ens passen pel cap. Apunta’t a l’extraescolar del segle XXI i crea el teu propi videojoc, el robot que t’imagines, l’aplicació que necessites al teu mòbil o aquell software que creus que podria ajudar les persones.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR