Select Page

Com ja és tradició a Codelearn, al llarg del curs organitzem diferents setmanes especials durant les quals treballem una temàtica en concret a través de diferents projectes i activitats. La setmana del 22 al 26 de febrer de 2021 celebrarem la primera setmana temàtica del curs, que estarà dedicada a les portes lògiques.

Al llarg de la propera setmana parlarem sobre electrònica digital, que és la branca més moderna de l’electrònica i la que evoluciona més ràpidament. Això vol dir que haurem de parlar dels dos estats discrets en què està codificada la informació a la majoria de sistemes digitals i que podem anomenar de moltes maneres diferents: Ø i 1, false i true, off i on, baix i alt, entre altres noms.

Per tant, també haurem de conèixer bé el codi binari, explicarem què és l’àlgebra booleana i aprendrem què són les portes lògiques, quines són les operacions més habituals i com podem construir taules de la veritat. Com sempre, intentarem explicar-ho tot combinant explicacions teòriques amb petits jocs que ens ajudin a posar en pràctica i entendre millor tots els conceptes que haguem après durant la setmana.

La setmana temàtica es durà a terme de manera online o de manera presencial en funció de les properes mesures de restricció anunciades i la data de reobertura dels centres.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR