Select Page

La setmana del 15 al 19 de març celebrarem la Setmana temàtica de la Intel·ligència Artificial als nostres centres. En aquest context, des de Codelearn hem volgut organitzar el segon programa de “Codelearners en acció” i el dimarts 16 de març a les 18.30h emetrem un seminari online sobre la IA al nostre canal de Twitch.

La xerrada comptarà amb la participació d’experts en la matèria, com l’Albert Calvo, AI Research Engineer a l’i2CAT, en Ramon Sangüesa, Cap d’estudis del nou Grau en Intel·ligència Artificial de la UPC, i Mariano Trebino, AI Software Engineer a Crytek, que ens explicarà les aplicacions de la IA al sector dels videojocs. I, evidentment, comptarem amb la participació d’una Codelearner en acció: l’ex alumna Marta Díez ens explicarà el projecte del seu treball de recerca, relacionat amb aquesta temàtica.

L’objectiu principal d’aquesta activitat és entendre a nivell general què és la Intel·ligència Artificial, com ens en podem beneficiar, quin paper jugarà en el nostre futur i quins passos podem seguir si ens hi volem dedicar. Per això, els assistents podran fer preguntes als participants, de manera que la xerrada sigui profitosa per a tothom.

Tant si sou alumnes de Codelearn com si no ho sou, esperem que gaudiu d’aquesta activitat oberta a tothom i aprofitem per recordar-vos que Codelearn organitza un campus d’Introducció a la Intel·ligència Artificial, que està dissenyat per a adolescents a partir de 14 anys i que aquest estiu s’oferirà a diversos centres tant en modalitat presencial com en modalitat online.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR