Select Page

Sota el nom de “Codelearners en acció”, Codelearn Gavà-Viladecans i Codelearn Castelldefels organitzen el proper dilluns, 15 de febrer, un seminari online gratuït sobre Unity, la popular plataforma de desenvolupament de software de videojocs. La retransmissió es farà en directe a través del canal de Twitch de Codelearn a partir de les 18.30h, tindrà una durada aproximada d’una hora i estarà dividida en diferents seccions.

En primer lloc, a “Unity des de dins” podrem comptar amb la participació de Josep Maria Pujol, enginyer de Unity Technologies, que ens explicarà la seva experiència. A continuació, els professors dels centres organitzadors del seminari presentaran els campus de “Videojocs amb Unity 2D i 3D” que s’inclouen dins l’oferta de campus tecnològics de Codelearn, generalment durant els períodes de vacances escolars.

Per veure’n alguns casos pràctics, presentarem també diferents projectes que han fet els nostres Codelearners utilitzant aquesta plataforma i, finalment, hi haurà també un espai per tal que els usuaris que s’hi connectin puguin fer preguntes. Us convidem a tots a fer-ne difusió i connectar-vos aquest dilluns al canal de Twitch, segur que serà una xerrada molt interessant!