Select Page

Cada any esperem el 23 d’abril amb candeletes per sortir a passejar, gaudir del bon temps de la primavera i comprar llibres i roses per a les persones que ens estimem. Enguany les mesures adoptades per aturar l’expansió del COVID19 ens han deixat sense la diada de Sant Jordi tal i com la coneixíem, però a Codelearn no volem deixar de celebrar-lo i hem decidit obrir una aventura especial oberta a tothom!

T’animes a provar-ho i aprendre a programar des de zero amb aquesta nova aventura? Us prometem que hi haurà roses, llibres i ens divertirem celebrant Sant Jordi des de casa!

El primer que cal fer és registrar-se per poder accedir a l’aventura de Sant Jordi i començar a programar dins la plataforma de Codelearn. No cal donar-se d’alta com a alumne de l’extraescolar online, només cal omplir aquest formulari i l’aventura s’obrirà automàticament. Si ja has omplert el formulari, ets a un pas de començar a aprendre a programar!

Dins l’aventura hi trobareu dos capítols, que com no podia ser de cap altra manera estan dedicats als dos protagonistes de la diada de Sant Jordi: la rosa i el llibre. Reviurem la llegenda de Sant Jordi, el drac i la princesa i aprendrem dades relacionades amb el Dia del Llibre. I tot això ho farem de la manera que més ens agrada: mitjançant la programació! Cal remarcar que l’aventura és apta per a totes les edats, però els més petits segurament necessitaran l’ajuda dels pares.

Al llarg d’aquests dos capítols, aprendrem a programar mitjançant dos llenguatges de programació diferents: Logo i Python. Per a aquells que no els coneixeu, són dos dels llenguatges que aprenem a l’extraescolar de programació i robòtica de Codelearn: Logo és un llenguatge de programació perfecte per aprendre a programar des de zero i adquirir unes nocions bàsiques sobre com ens hem de comunicar amb una màquina, mentre que Python és un dels llenguatges de programació més populars actualment.

Esperem que gaudeixis d’aquesta aventura i si vols aprendre a programar, recorda que pots provar el mètode Codelearn de manera gratuïta durant un mes fins que s’acabi el confinament.

T’esperem a la plataforma!

Aquesta activitat compta amb el suport de:

Ajuntament de Reus
Reus Promoció - Ajuntament de Reus
Reus a casa

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR