Select Page

Davant la situació d’excepcionalitat que estem vivint, les mesures adoptades contra el coronavirus i el tancament dels centres educatius per aturar l’expansió del COVID, Codelearn ofereix un mes de prova gratuït per aprendre a programar amb el seu mètode online!

La modalitat online de Codelearn amplia el seu període de prova fins a 30 dies durant les setmanes que duri el tancament dels centres educatius per aturar l’expansió del COVID19. A més, s’obre una segona modalitat de l’extraescolar a distància que inclou una hora de classe setmanal amb el tutor mitjançant un sistema de videoconferències.

Codelearn és un mètode dissenyat per a infants i adolescents que té com a objectiu que puguin aprendre a programar d’una manera divertida. A la nostra plataforma online, cada alumne aprèn al seu ritme seguint les aventures d’uns personatges ficticis als qui haurà d’ajudar mitjançant la programació. Cada repte superat els ajudarà a sumar punts, que podran intercanviar a la botiga per objectes i avatars com si es tractés d’un videojoc, la qual cosa els ajuda a mantenir la motivació per aprendre.

Cada alumne treballa de manera autònoma, però sempre amb el suport d’un tutor que l’ajudarà amb els dubtes i les dificultats que es trobi al llarg del seu aprenentatge i en farà un seguiment individualitzat.

Si vols conèixer més detalls sobre la modalitat online de Codelearn o et vols inscriure al període de prova, fes clic a aquest enllaç.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR