Select Page

S’acaba la segona setmana de confinament des que vam anunciar el tancament dels centres per aturar l’expansió del COVID19. Això vol dir que ja portem uns quants dies a casa i ens agradaria saber com esteu vivint la quarantena, així que hem decidit crear un concurs especial només per als estudiants de Codelearn: el Quarantena Contest!

Volem que ens expliqueu qualsevol cosa que us passi pel cap aquests dies i que us sentiu una mica més lliures gràcies a aquest espai d’expressió a la xarxa. Haureu d’escollir entre tres tipus de projecte (fet amb Logo, Scratch o vídeo) i podeu triar la temàtica que vulgueu.

Per exemple, podeu fer un dibuix amb Logo per explicar-nos la vostra vida en família a casa, un diari de confinament en forma de vlog a YouTube, una postal de suport al personal sanitari feta amb Scratch, un petit joc sobre el coronavirus… Teniu via lliure!

Trobareu un nou apartat a la plataforma anomenat «Quarantena Contest» on podreu copiar l’enllaç de la vostra creació i enviar-la per tal que el jurat de Codelearn la pugui valorar. Es valorarà tant la vostra creativitat com la dificultat d’elaboració del vostre projecte i cada alumne podrà enviar una proposta per cada tipus de fitxa, és a dir, tindrà un màxim de tres participacions diferents.

Com en altres concursos, hem establert tres categories per edats, dins les quals seran valorats conjuntament tots els tipus de projecte (Logo, Scratch i vídeo):

  • Fins a 8 anys
  • De 9 a 12 anys
  • De 13 a 18 anys

Atenció, perquè hi ha premis!

Els guanyadors globals de cada categoria s’enduran un bonus de 5000 punts i els segons i els tercers guanyaran 4000 i 3000 punts respectivament.

A més, també en les tres categories per edat, els guanyadors de cada centre s’enduran 3000 punts i els segons i els tercers, 2000 i 1000 punts respectivament.

Teniu temps d’enviar les vostres creacions fins al 10 d’abril a les 23.59h!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR