Select Page

Com ja sabeu, al llarg del curs organitzem activitats com els concursos de Halloween i Nadal, que premien la creativitat dels nostres alumnes i els permeten combinar art i tecnologia. Aquest any hem volgut fer un pas més i hem decidit organitzar el primer concurs de dibuix de Codelearn, una oportunitat única per demostrar-nos les vostres habilitats artístiques fora de la plataforma.

La temàtica del concurs serà Codelearn i tot allò que envolta l’escola de programació, robòtica i pensament computacional: els centres, els seus alumnes i els seus professors, la plataforma, la programació i la robòtica, l’univers Codelearn, els seus personatges i les seves aventures… Podeu dibuixar qualsevol cosa que estigui relacionada amb la vostra experiència amb aquesta extraescolar (fins i tot podeu crear nous personatges i aventures alternatives), l’única norma és que tots els dibuixos han d’estar fets a mà i que cada dibuix ha d’estar fet per l’alumne que el presenta al concurs.

El primer Concurs de Dibuix de Codelearn tindrà lloc del 3 al 10 de febrer de 2023 i hi poden participar tots els alumnes de Codelearn fins a 18 anys. Un cop tingueu fets els vostres dibuixos, haureu d’escanejar-los o fer-ne una foto i hi haurà una secció especial a la plataforma on els podreu penjar per tal que tothom els pugui veure. El jurat de Codelearn valorarà totes les propostes i la seva originalitat, així com la seva qualitat i execució, i escollirà un guanyador de cada categoria. Els guanyadors s’anunciaran la setmana següent a través de les xarxes socials.

Hi haurà 6 categories:

– Fins a 7 anys
– De 8 a 9 anys
– De 10 a 11 anys
– De 12 a 16 anys
– De 17 a 18 anys
– Majors de 18 anys (professors inclosos)

El guanyador de cada categoria aconseguirà 5.000 punts a la plataforma i un kit de dibuix complet amb diferents tipus de llapis de colors i un quadern de dibuix. A més, cada centre podrà escollir també els seus guanyadors, que s’enduran 2.500 punts.

Deixeu volar la vostra imaginació i animeu-vos a fer els vostres dibuixos.

Molta sort a tothom!

GUANYADORS

Fins a 7 anys: Pol Cuenca

De 8 a 9 anys: Jan Muntada

De 10 a 11 anys: Júlia Roy

De 12 a 16 anys: Laura Pisa

De 17 a 18 anys: Dani Pérez

Professors i majors de 18 anys: Mikel Arina

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR