Select Page

Arriba el bon temps i això vol dir que arriba la nostra època preferida de l’any perquè el final de curs és també un moment ple de competicions de programació i robòtica. Un any més, Codelearn col·labora amb la Robots: Great Battle, una batalla de robots creada fa tres anys amb l’objectiu principal d’apropar aquest tipus de competicions a l’àmbit educatiu. La tercera edició de la RGB se celebrarà a Saragossa el 29 de juliol de 2023, s’hi podrà inscriure qualsevol persona a partir de 12 anys (no cal ser alumne de Codelearn) i el preu d’inscripció serà de 30€ per equip.

La RGB és una competició per equips en què cada clan, format per un màxim de tres persones, ha de dissenyar i construir el seu propi robot de batalla seguint unes directrius específiques pel que fa a les mides que ha de tenir i el material utilitzat. El dia de la competició, cada clan ha de fer lluitar el seu robot (que ha d’estar controlat per un pilot humà) contra els robots dels altres clans al llarg d’una sèrie de rondes i sobre diferents escenaris en què hi haurà obstacles, desnivells i trampes, amb l’objectiu d’arribar a la final i demostrar que ha construït el millor robot de la RGB.

Les inscripcions de la Robots: Great Battle 2023 estaran obertes fins al 15 de juny i es poden fer a través de la pàgina web de la competició, on també hi trobareu la normativa actualitzada per a la tercera edició. Durant el procés d’inscripció, caldrà indicar les persones que assistiran a la RGB. D’altra banda, cada clan haurà de presentar una prova de la construcció abans del 15 de juliol per demostrar que el seu robot funciona i compleix amb la normativa, de manera que el dia de la competició pugui estar dedicat només a celebrar les batalles. Com en les edicions anteriors, el primer classificat de la RGB 2023 aconseguirà un trofeu i un premi.

Per poder participar a la RGB és necessari tenir coneixements previs d’electrònica, de manera que es pugui afrontar el repte a l’hora de dissenyar i muntar el robot. Si teniu dubtes sobre el nivell de dificultat de la competició o el procés d’inscripció, podeu contactar amb els organitzadors de la RGB a través de la seva pàgina web i us respondran per correu electrònic tan aviat com puguin. Si formeu part d’un centre Codelearn, també podeu demanar ajuda als professors del vostre centre. Us esperem a Saragossa el 29 de juliol per viure una gran batalla de robots!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR