Select Page

S’acaba el curs i marxem de vacances! Com cada any, però, volem donar-vos motius per continuar formant part de Codelearn, l’escola de programació i robòtica més gran de Catalunya. Normalment, durant el mes de setembre fèiem el tradicional sorteig per a alumnes, una rifa amb diversos premis en joc que premiava la fidelitat dels alumnes i us donava més possibilitats de guanyar com més anys dúieu inscrits a Codelearn. Aquest any hem canviat el sorteig de setembre de manera que l’atzar no sigui l’únic protagonista i els alumnes pugueu escollir si voleu un premi o no i pugueu accedir-hi (o no) en funció de la vostra antiguitat a l’escola.

La primera novetat és que a partir d’aquest setembre tots els alumnes rebreu insígnies d’antiguitat per cada any que faci que estudieu a Codelearn. Dins del vostre perfil de la plataforma veureu que hi apareixerà una única insígnia, la màxima que us correspongui per antiguitat (per exemple, si fa 7 anys que us vau inscriure a Codelearn, us apareixerà la insígnia de 7 anys, i l’any que ve en comptes d’aquesta us apareixerà la insígnia de 8 anys). Quan aquesta insígnia sigui de color “groc brillant”, us indicarà que podeu fer-hi clic per recollir punts i celebrar un any més a la plataforma. Cada any us donarà un total de 1000 punts i, un cop recollits, la insígnia deixarà de brillar i no en podreu recollir més fins l’any següent, quan us aparegui la nova.

Com sempre, aquests punts els podreu utilitzar a la botiga per comprar premis, aventures, avatars o millores per al vostre personatge. A més, a partir d’ara la vostra insígnia d’antiguitat us servirà per tenir accés a premis exclusius en funció dels anys que faci que sou alumnes de Codelearn. D’aquesta manera tothom en sortirà beneficiat, ja que no només és una manera de premiar la fidelitat dels alumnes més veterans, sinó que alhora es facilita també l’accés dels alumnes més nous (i que, per tant, tenen menys punts estalviats) a premis que a vegades no poden aconseguir tan fàcilment. De cara al setembre us apareixeran els primers premis restringits a la vostra franja d’antiguitat, esperem que gaudiu d’aquests nous avantatges i aprofitem per desitjar-vos un bon estiu.

Moltes gràcies per confiar en Codelearn un any més!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR