Select Page

La xarxa de centres Codelearn continua ampliant-se. La COVID19 va dur a un confinament que ens va forçar a tancar tots els centres i continuar amb l’extraescolar de manera online. A poc a poc anem tornant a la normalitat i aquests dies s’està reprenent de manera progressiva l’activitat presencial als centres. I, en aquest context, hi ha qui obre les seves portes per primera vegada!

Codelean Rubí s’inaugura oficialment aquest dilluns, 19 de juny de 2020, amb l’inici dels Campus Tecnològics d’Estiu. El centre s’estrena amb el Campus de Matemàgia, el primer torn del qual ja té totes les places ocupades, i oferirà diferents casals tecnològics durant tot l’estiu, alguns dels quals s’impartiran de manera online. Programació de videojocs, robòtica amb Lego Mindstorms, Curs de Youtubers, Programació a Minecraft, Introducció a la Impressió 3D, Arduino… Si teniu entre 7 i 18 anys, tot això i molt més us espera aquest estiu a Codelearn Rubí!

Codelearn és una escola de programació, robòtica i pensament computacional amb més de 20 centres a Catalunya que utilitza una metodologia pròpia basada en tècniques de gamificació. Es tracta d’una extraescolar semipresencial, amb matrícula oberta durant tot l’any, en què l’alumnat treballa amb una plataforma online creada per Codelearn on ha de superar reptes i exercicis que li són presentats en forma d’històries mitjançant un univers de personatges ficticis. A banda d’assistir al centre una hora a la setmana, els alumnes poden seguir treballant a casa accedint lliurement a la plataforma, de manera que cadascú aprèn al seu propi ritme amb l’ajuda d’un tutor que en fa un seguiment individual.

Codelearn Rubí també pot oferir l’extraescolar de programació i robòtica a les escoles del municipi. Si formes part d’una AMPA o treballes a una escola i vols oferir-hi la nostra extraescolar, contacta amb Codelearn i t’informarem detalladament sobre el servei d’extraescolars a les escoles. Sens dubte, una bona oportunitat d’introduir el pensament computacional a les escoles de Rubí.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR