Select Page

El dissabte 31 de juliol se celebrarà la primera edició de la “Robots: Great Battle”, una gran batalla entre robots que vol apropar aquest tipus de competicions a l’àmbit educatiu. La creativitat i el treball en equip són les bases de la RGB, que està pensada per a adolescents entre 12 i 18 anys que tinguin coneixements sobre robòtica i electrònica. Aquesta primera edició se celebrarà a Saragossa i el centre de Codelearn Zaragoza convida la resta de centres a formar els seus clans i participar-hi.

Cada equip, format per un màxim de tres participants, serà l’encarregat de dissenyar i construir des de zero el seu propi robot, que haurà de tenir unes característiques concretes pel que fa a la mida o als materials utilitzats. El dia de la batalla, aquest robot s’haurà d’enfrontar en diferents combats als robots dels altres clans participants amb l’objectiu que deixin de funcionar abans que ell, que surtin de l’escenari o que estiguin en pitjor estat quan s’acabi el temps de cada combat.

La primera edició de la RGB obre les portes a un format de competició que inicialment serà anual i que en properes edicions comptarà amb diferents categories respectant el nivell dels clans, que en funció dels seus resultats assoliran una categoria o una altra. El guanyador de la primera edició de la RGB s’endurà un trofeu i un kit d’electrònica per a cadascun dels participants.

Trobareu tota la informació a la web de la “Robots: Great Battle”.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR