Select Page

S’apropa la vuitena edició de la Karel Challenge, la competició de programació oberta a tothom que organitza anualment Codelearn. Aquest any la Karel Challenge començarà el 2 de maig i s’acabarà l’1 de juny amb la celebració de la gran final presencial a Barcelona. Com cada any, un cop s’acabi la modalitat presencial d’aquesta competició, començarà la Karel Challenge Online, així que estigueu atents si voleu participar-hi des de casa perquè podreu fer-ho durant el juny.

El Karel Challenge és un eSport que posa a prova la velocitat, l’estratègia i la correcció a l’hora de programar. L’objectiu d’aquesta competició és difondre la programació entre més joves d’una manera divertida i emocionant. Es tracta d’una competició oberta a tothom i, per tant, hi poden participar els alumnes de Codelearn que hagin superat el capítol 2 de Karel, però també qualsevol persona externa que tingui ganes d’intentar superar aquest repte i passar-s’ho bé programant, encara que no sigui alumne de cap centre. El joc consisteix en controlar un petit robot virtual anomenat Karel i guiar-lo a través de diferents escenaris on haurà de superar obstacles, recollir uns objectes, completar l’objectiu del mapa i arribar a la sortida abans que els robots virtuals dels rivals.

Pel que fa a la modalitat presencial, hi haurà dues categories: els nascuts del 2012 en endavant participaran a la Karel Challenge Junior i els nascuts fins l’any 2011 (inclòs) ho faran a la categoria Senior. Les partides classificatòries començaran el 2 de maig, les semifinals de centre es faran el 18 de maig i la final presencial serà l’1 de juny a Barcelona (FIB – Campus Nord UPC)

Pel que fa a la modalitat online, hi haurà una categoria única (no es tindran en compte ni les edats, ni els centres) i començarà el dia 3 de juny. Més endavant en publicarem tots els detalls!

CALENDARI KC PRESENCIAL

2 de maig: inici de les partides classificatòries i preparatòries
18 de maig: semifinals a cada centre
1 de juny: final presencial a la FIB – Campus nord UPC

PREMIS KC PRESENCIAL

Guanyador Senior: Portàtil gaming + 40.000 punts
2n, 3r i 4t Senior: 30.000 punts
Guanyador Junior: Nintendo Switch OLED + 20.000 punts
2n, 3r i 4t Junior: 15.000 punts

Com cada any, recordem que només el fet de participar a la final també dóna punts i permet entrar a un sorteig de diferents premis.

INSCRIPCIONS

Per als alumnes de Codelearn, si heu acabat el capítol 2 de l’aventura de Karel, veureu que podeu accedir a la competició des de l’apartat de “Jocs i Activitats” de la plataforma.

Per al públic en general, podeu fer la inscripció a través d’aquest enllaç:
https://fun.codelearn.cat/karel2024

Bona sort a tothom!