Select Page

Aviat començarà la setena edició de la Karel Challenge, la competició de programació oberta a tothom que organitza anualment Codelearn. Aquest any la Karel Challenge començarà el 2 de maig i s’acabarà el 3 de juny amb la celebració de la gran final presencial a Barcelona. Un cop s’acabi la modalitat presencial de la competició, començarà la Karel Challenge Online, així que estigueu atents si voleu participar-hi des de casa perquè un any més també podreu fer-ho.

Per a totes aquelles persones que encara no coneguin el nostre eSport, el Karel Challenge és un joc que posa a prova la velocitat, l’estratègia i la correcció dels participants a l’hora de programar. L’objectiu de la competició és difondre la programació entre els infants i els adolescents d’una manera divertida i emocionant. És una competició oberta a tothom i, per tant, hi poden participar tots aquells alumnes de Codelearn que hagin superat el capítol 2 de Karel, però també qualsevol persona externa a l’escola que tingui ganes d’afrontar el repte i passar-s’ho bé programant, encara que no sigui alumne dels nostres centres. El joc consisteix en controlar un petit robot virtual anomenat Karel i guiar-lo a través de diferents escenaris on haurà de superar obstacles, agafar uns objectes, completar l’objectiu del mapa i arribar a la sortida abans que els rivals.

Pel que fa a la modalitat presencial, hi haurà dues categories i aquest any hi haurà un petit canvi en les franges d’edat definides per a cada categoria: els nascuts del 2011 en endavant participaran al Karel Challenge Junior i els nascuts fins l’any 2010 (inclòs) ho faran a la categoria Senior. Les partides classificatòries començaran el 2 de maig, les semifinals de centre es faran el 20 de maig i la final presencial serà el 3 de juny a Barcelona (FIB – Campus Nord UPC).

Pel que fa a la modalitat online, hi haurà una categoria única (no es tindran en compte ni les edats, ni els centres) i començarà el dia 5 de juny.

CALENDARI KC PRESENCIAL

2 de maig: inici de les partides classificatòries i preparatòries
20 de maig: semifinals per centr
3 de juny: final presencial a Barcelona

PREMIS KC PRESENCIAL

Guanyador Senior: Trofeu + Portàtil gaming + 40.000 punts
2n, 3r i 4t Senior: 30.000 punts
Guanyador Junior: Trofeu + Nintendo Switch OLED + 15.000 punts
2n, 3r i 4t Junior: 10.000 punts

CALENDARI KC ONLINE

5 de juny: inici de la competició
18 de juny: final de la fase classificatòria
Del 21 al 28 de juny: 2 partides diàries a la tarda (excepte dissabte i diumenge, que seran a les 12h)
1 de juliol: final a 16 i posterior final a 4

PREMIS KC ONLINE

Guanyador: Telèfon Google Pixel 7 + 30.000 punts
2n, 3r i 4t: 20.000 punts
5è a 16è: 10.000 punts
17è a 48è: 5.000 punts

INSCRIPCIONS

Per als alumnes de Codelearn, si heu acabat el capítol 2 de l’aventura de Karel, veureu que podeu accedir a la competició des de l’apartat de “Jocs i Activitats” de la plataforma.

Per al públic en general, podeu fer la inscripció a través d’aquest enllaç:

https://fun.codelearn.cat/karel2023

Bona sort a tothom!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR