Select Page

Ja és aquí la quarta edició del Karel Challenge, la competició anual de programació que organitza Codelearn, l’escola de programació més gran de Catalunya. Enguany la situació viscuda a causa del COVID19 ens obliga a quedar-nos a casa, però això només farà que el Karel Challenge se celebri de manera online! T’animes a participar-hi?

El Karel Challenge és un joc / e-sport que posa a prova la velocitat, l’estratègia i la correcció dels participants a l’hora de programar. El seu objectiu és difondre la importància de la programació i el pensament computacional entre els nens i els joves i fer-ho d’una manera divertida i emocionant. Hi poden participar els alumnes de Codelearn que hagin superat el capítol 2 de Karel, però també aquells interessats externs que no siguin alumnes de la nostra extraescolar de programació.

Els participants hauran de controlar un robot virtual, el Karel, en diferents escenaris on hauran de superar obstacles i agafar objectes, completant l’objectiu i arribant a la sortida abans que els rivals. Cada partida tindrà una hora d’inici determinada i els jugadors hauran d’estar preparats dins la partida a l’hora fixada, que es podrà consultar a la plataforma mitjançant un calendari. Quan arribi l’hora i s’activi la partida, es podrà començar a enviar codis. Recordeu: la velocitat i l’estratègia són clau per guanyar!

Els nascuts del 2009 en endavant participaran al Karel Challenge Junior i els nascuts fins l’any 2008 inclòs ho faran a la categoria Senior (no hi ha límit d’edat). Evidentment, hi ha premis a les dues categories!

PREMIS

Per participar a les semifinals: 1.500 punts
Per passar a la final: 5.000 punts
Per cada victòria durant la final: 3.000 punts

Guanyador Senior: Trofeu + Oculus Quest + 40.000 punts
2n, 3r i 4t Senior: 30.000 punts

Guanyador Junior: Trofeu + Nintendo Switch Lite + 15.000 punts
2n, 3r i 4t Junior: 10.000 punts

També hi haurà premis globals a la botiga que només podran ser comprats pels finalistes del Karel Challenge 2020!

CALENDARI

Fins al 14 de maig: partides classificatòries online.

Dissabte 16 de maig: En aquesta data es realitzaran les semifinals per centre de manera online. Els jugadors que hagin guanyat almenys una partida durant les pràctiques classificatòries hi podran participar. De cada centre passaran diferents jugadors a la final.

Dissabte 30 de maig: Final global entre els guanyadors de cada centre. Hi haurà final Senior i final Junior.

INSCRIPCIONS

Per als codelearners, podeu accedir al Karel Challenge des de la plataforma, a “Jocs i Activitats”, si heu acabat al capítol 2 de Karel.

Per al públic en general, podeu fer la inscripció a través d’aquest enllaç:
https://fun.codelearn.cat/alta_karel

SORTEIG A LES XARXES SOCIALS

Consulta aquest enllaç per llegir les bases del sorteig d’un teclat gaming a les nostres xarxes socials.

Bona sort a tots els participants!

Patrocinadors i col·laboradors:

 

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR