Select Page

Hem tornat de les vacances de Nadal i ja sabem qui han estat els guanyadors de l’última edició de la Codeathlon, la lliga de programació i robòtica per a alumnes de fins a 18 anys. La competició ha estat viva fins al darrer moment a la Golden League, la màxima categoria de la lliga, on finalment el clan ICKKDBB ha aconseguit endur-se la victòria per un sol gol de diferència.

Els guanyadors han acabat amb 49 punts, exactament els mateixos que Infinity Sabadell (segon classificat), però han aconseguit marcar 130 gols, mentre que els segons n’han aconseguit 129. El clan que completa el podi de la Golden League és EXPLORER TEAM, amb 45 punts i 99 gols. Els membres del clan guanyador s’emporten 30.000 punts a la plataforma, els del segon classificat n’aconsegueixen 20.000 i els del tercer n’han guanyat 15.000. Tots ells han començat a fer les seves compres a la botiga de Codelearn i han pogut escollir entre premis com Impressores 3D, consoles Xbox, les ulleres de realitat virtual Oculus Quest 2, volants Logitech per gaudir dels videojocs de conducció, targetes regal de diferents plataformes, packs Arduino, entre altres.

A la Silver League, el clan Ok Boomer ha estat el primer classificat amb un total de 46 punts i 30 gols, gràcies als quals cada membre del clan ha aconseguit 10.000 punts a la plataforma. ThE pRoS ha acabat la competició en segona posició, amb 36 punts i 41 gols, i ha aconseguit 8.000 punts com a premi. Finalment, Supercoders.cat ha estat el tercer classificat amb 35 punts i 25 gols, de manera que els seus membres han pogut guanyar 6.000 punts. Els tres clans podran competir a Golden League la propera edició de la Codeathlon, que començarà aquest cap de setmana.

Qui també ha aconseguit l’ascens directe a Golden League són els tres clans que han aconseguit fer podi a la Bronze League, tercera i última categoria de la competició. Els guanyadors han estat els Codemaños, amb 48 punts i 90 gols, seguits per Clan Duty (48 punts i 66 gols) i Projecte Clan (38 punts i 39 gols).

Finalment, la Codeathlon reconeix també el paper individual d’alguns participants que han estat clau per als seus equips. Els màxims golejadors de la Codeathlon Autumn Edition 2021 han estat Guillem Faraudo, amb 26 gols a la Golden League; Martí Climent, amb 26 gols a la Silver League, i Manuel Chóliz, amb 25 gols a la Bronze League. Gràcies a la seva gran actuació s’emporten 30.000, 20.000 i 10.000 punts respectivament.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR