Select Page

Torna l’HP CodeWars, una competició de programació per a estudiants entre 14 i 18 anys, des de tercer d’ESO fins a segon batxillerat i cicles formatius de grau mitjà, que es va crear fa més de 20 anys a Houston i és molt popular entre els estudiants americans.

La competició va començar a expandir-se globalment i l’any 2015 va arribar a Barcelona, on enguany s’havia de celebrar la sisena edició de l’HP CodeWars Barcelona, que finalment ha estat cancel·lada com a mesura de prevenció davant el problema del coronavirus.

El passat divendres, 28 de febrer, Codelearn Gavà va organitzar una sessió d’entrenament per als equips participants d’aquest centre, un dels quals sí que podrà competir aquest dissabte perquè ho farà a la final internacional de Houston, ja que l’any passat l’equip presentat pel col·legi Sant Gabriel de Viladecans, format per l’Izan Beltran, el David Petitbó i el Natan Domínguez, es va proclamar campió de Catalunya i es va guanyar la plaça per accedir-hi.

Que tingueu molta sort, nois!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR