Guanyadors del Quarantena Contest

Ja tenim els guanyadors del Quarantena Contest, el concurs per a alumnes Codelearn que vam llançar fa tres setmanes en què us demanàvem que ens expliquéssiu com esteu vivint el confinament mitjançant tres tipus de projecte: Logo, Scratch o vídeo.

Hem rebut moltes propostes i us hem de felicitar perquè algunes són realment creatives i amb altres ens heu sabut explicar perfectament com és el vostre dia a dia a casa! Però el jurat ha estat puntuant-les totes i finalment aquests són els guanyadors globals de cada categoria:

Categoria 1 – Fins a 8 anys

1- Roger Soler (Manresa)

2- Arnau Martin (Girona)

Projecte de Logo de l'Arnau Martin

3- Emma Foster (Manresa)

Projecte de Logo de l'Emma Foster

 

Categoria 2 – De 9 a 12 anys

1- Jacob Coley (Girona)

2- Pau Vázquez (Banyoles)

Projecte de Logo del Pau Vázquez

3- Arnau Caparrós (Manresa)

 

Categoria 3 – De 13 a 18 anys

1- Alba Pérez (Gavà)

Projecte de Scratch de l'Alba Pérez

2- Raúl Castillo (Gavà)

Projecte de Scratch del Raúl Castillo

3- Arnau Vilet (Terrassa)

Projecte de Scratch de l'Arnau Vilet


PREMIS

Els guanyadors globals de cada categoria (Roger, Jacob i Alba) s’emporten un bonus de 5000 punts. Els segons classificats (Arnau, Pau i Raul) han guanyat 4000 punts i els tercers classificats (Emma, Arnau i Arnau) han aconseguit 3000 punts. Esperem que els pugueu aprofitar bé a la botiga de la plataforma!

Recordem també que hi havia guanyadors per centre a les mateixes categories. Els guanyadors de cada centre s’enduran 3000 punts i els segons i els tercers, 2000 i 1000 punts respectivament. El vostre centre us comunicarà si heu estat un dels tres primers classificats.

Enhorabona especialment als guanyadors i moltes gràcies a tothom per haver participat al concurs: heu fet projectes molt bons i ens alegra saber com esteu passant aquestes setmanes.

Ja queda menys per veure’ns!