Select Page

Aquest divendres es va acabar la Codeathlon Winter Edition 2023 i ja tenim la llista de guanyadors de les tres categories que formen la nostra lliga de programació i robòtica per equips. En funció de la posició assolida a la classificació final, els membres de cada clan han aconseguit un número de punts que podran utilitzar a la botiga de la plataforma de Codelearn per adquirir uns premis reservats per als participants de la Codeathlon: impressores 3D, videoconsoles i accessoris, jocs de taula, petits robots, targetes per a plataformes digitals, entre altres.

A la Golden League, ICKKDBB ha revalidat el seu títol de campió amb 34 punts i 84 gols, per la qual cosa els seus integrants s’emporten 40.000 punts a la plataforma. El segon clan classificat, que s’emporta 30.000 punts com a premi, ha estat jhon el potatoe (30 punts i 67 gols), que s’ha estrenat a la categoria amb un gran resultat després d’haver aconseguit l’ascens directe des de Bronze League per haver guanyat a l’edició de tardor. La situació ha estat similar amb CODEPROS, que recordem que va ser campió de la Silver League a l’edició de tardor i que ara tanca el podi de la Golden League (28 punts i 59 gols) i s’endú 20.000 punts per als seus membres.

Els següents classificats han estat zebra (27 punts i 69 gols) i Avecrem (26 punts i 60 gols), que s’emporten 15.000 punts com a recompensa. KRITICsystem, ELS COMPIS, los xungos del barrio, SIGTERM i THE REVELION completen el Top10 de la Golden League i aconsegueixen 10.000 punts per a cadascun dels seus integrants, mentre que els següents cinc classificats n’han aconseguit 5.000: TheYoshiers, EXPLORER TEAM, Cromash, Miaus i Les persones.

El podi de la Silver League es va decidir a l’última ronda: Los Iluminatti va aconseguir una victòria clara i finalment es va proclamar campió de la Silver League amb 36 punts i 62 gols, per la qual cosa els seus membres s’enduran 10.000 punts cada un, mentre que Not Tfue només va poder forçar un empat a la ronda 17, ha acabat en segona posició (35 punts i 49 gols) i els seus integrants s’enduran 8.000 punts a la plataforma. Lobster team tanca el podi amb 31 punts i 34 gols, així que aconsegueix 6.000 punts de recompensa. A més, recordem que tant aquests tres clans com la resta de classificats del Top10 han aconseguit l’ascens a Golden League, on competiran la propera edició de la Codeathlon. Finalment, els altres 7 clans que han aconseguit l’ascens han estat: Spain_Force, los randoms, super codelearn.cat, Pingu clan, KFC employers, los codeathloners i DARK COMET.

A la Bronze League, sh/minecracks ha estat el guanyador de la categoria amb 31 punts i 40 gols, El Clan UwU ha acabat la lliga en segona posició amb 29 punts i 36 gols i TEAMPRO ha mantingut la tercera posició, tanca el podi amb 24 punts i 32 gols i certifica així també el seu ascens directe a Golden League, com els dos primers clans. A més, els membres d’aquests tres clans s’emporten 5.000 punts a la plataforma, uns punts que també han aconseguit el quart i el cinquè classificats: LOS RANGERS i jaimx. Recordem també que del 4t fins al 28è classificat competiran a Silver League la propera edició de la Codeathlon. Entre tots aquests equips, els altres cinc clans que finalment han completat el Top10 han estat: Challengers, Le petit Comité, ELS CATALANS SON ELS MILLORS, Codelearn Castellar i PEDETE.

Estigueu atents perquè ja sabeu que la nostra lliga de programació i robòtica no s’atura i l’edició de primavera començarà l’1 d’abril. Comenceu a reunir els vostres clans i prepareu-vos per inscriure’ls a la Codeathlon Spring Edition 2023!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR