Select Page

El divendres es va acabar la Codeathlon Winter Edition, que hem anat seguint a través del Canal de Telegram de la Codeathlon, i vam poder conèixer els resultats definitius de la lliga de programació i robòtica per a alumnes Codelearn de fins a 18 anys.

ICKKDBB ha aconseguit revalidar el seu títol de campió a la Golden League, aquesta vegada amb un total de 36 punts i 88 gols. Infinity Sabadell repeteix també com a segon classificat amb 33 punts i 79 gols, mentre que el tercer lloc ha estat finalment per a Avecrem, amb 27 punts i 57 gols. Aquest últim lloc del podi s’ha decidit a l’última ronda, ja que abans de disputar-la estava ocupat per Codemaños, que ha tingut un gran debut a la categoria, però aquest clan va perdre contra Miaus (3-1) i Avecrem va aconseguir una última victòria contra Codegirls (6-0).

Els membres del clan guanyador s’emporten 30.000 punts a la plataforma, els del segon classificat n’aconsegueixen 20.000 i els del tercer n’han guanyat 15.000. A partir d’aquesta setmana, tots ells podran començar a fer les seves compres a la botiga de Codelearn i escollir entre magnífics premis com impressores 3D, consoles Xbox, les ulleres de realitat virtual Oculus Quest 2, volants Logitech per gaudir dels videojocs de conducció, targetes regal de diferents plataformes, auriculars gaming, entre altres.

A la Silver League, Los pollos de Sant Cugat ha estat el primer classificat amb un total de 36 punts i 74 gols, per la qual cosa tots els seus membres han aconseguit 10.000 punts a la plataforma. El segon lloc ha estat per Bodum, amb 29 punts i 29 gols, gràcies als quals els seus membres tindran 8.000 punts a la plataforma com a premi. Finalment, Les persones ha acabat en tercera posició amb 24 punts i 27 gols, de manera que els seus membres obtindran 6.000 punts. D’altra banda, aquests tres clans i els altres set clans que completen el Top10 de la Silver League aconsegueixen també l’ascens de categoria i podran competir a Golden League la propera edició de la Codeathlon, que començarà el dissabte 2 d’abril.

Hi ha tres clans més que han aconseguit l’ascens directe a Golden League, que són els tres primers classificats de la Bronze League, tercera i última categoria de la competició. A l’edició d’hivern, els guanyadors d’aquesta categoria han estat els CODEPROS, que han liderat la classificació al llarg de tota la competició i han acabat amb un total de 34 punts i 44 gols, seguits per ELS COMPIS, amb 24 punts i 38 gols, i Warriors, que han acabat amb 23 punts i 32 gols.

Finalment, pel que fa als premis de màxims golejadors, els participants destacats d’aquesta edició han estat Jofre Faraudo i Dani Barrera, amb 18 gols a la Golden League; David Grifoll, Aleix Llorenç i Joan Cardona, amb 18 gols a la Silver League, i Martí Caralto i Jordi Olivon, amb 15 gols a la Bronze League. Gràcies a la seva gran actuació s’emporten una bona colla de punts extra cadascú (30.000 a la Golden, 20.000 a la Silver i 10.000 a la Bronze).

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR