Select Page

La setmana passada es va acabar la Codeathlon de primavera i ja tenim la classificació final de les tres categories que formen la nostra lliga de programació i robòtica per equips. Fem un cop d’ull als resultats de l’última ronda i repassem com ha quedat la classificació final i quins clans han aconseguit acabar situats en places d’ascens a cada categoria.

Els guanyadors de la Golden League han estat els ICKKDBB, que han acabat la competició amb 39 punts i 80 gols i s’emporten 30.000 punts. Després d’aconseguir tots dos clans una nova victòria a l’última ronda, zebra ha acabat en segona posició (34 punts i 83 gols) i Infinity Sabadell tanca el podi com a tercer classificat (33 punts i 63 gols), de manera que s’emporten 20.000 i 15.000 punts respectivament. Malgrat aconseguir només l’empat contra Miaus, Los pollos de Sant Cugat ha aconseguit mantenir la seva posició i ha estat el quart classificat gràcies a la diferència de gols: ha acabat amb 30 punts i 69 gols, seguit per los xungos del barrio (cinquè classificat amb 30 punts i 66 gols després d’una última golejada 5-1 contra La Serreta) i EXPLORER TEAM (sisè classificat amb 30 punts i 66 gols, perdent una posició després d’aconseguir un empat a l’última ronda); el quart i el cinquè s’emporten 12.000 punts, mentre que EXPLORER TEAM n’aconsegueix 6.000.

Tanquen el Top10 els clans KRITICsystem, Clan Duty, Codemaños i Miaus, que també s’emporten 6.000 punts com a recompensa. Els 20 primers classificats mantenen la seva plaça a Golden League, mentre que la resta de participants hauran de competir a Silver League la propera edició de la Codeathlon. D’altra banda, aquesta vegada els jugadors que han marcat més gols han estat el Lluc Pujol, l’Emma Marco i el Jofre Faraudo, tots tres amb 18 gols.

Pel que fa als canvis de categoria, l’altra cara de la moneda és la de l’ascens que s’han guanyat els 10 primers classificats de la Silver League. Després d’una última victòria 3-2, La barbacoa ha aconseguit mantenir la primera posició i ha estat el clan guanyador de la Silver League amb 35 punts i 39 gols, per la qual cosa s’emporta 10.000 punts a la plataforma. CODE S&B també ha guanyat el repte de l’última ronda però li han faltat gols per poder superar La barbacoa, de manera que ha acabat en segona posició (35 punts i 37 gols) i ha aconseguit els 8.000 punts de premi. THE WORKERS tanca el podi amb 31 punts i 42 gols que li han servit per endur-se 6.000 punts per haver acabat en tercera posició.

La classificació continua exactament igual que la ronda 17 des de la quarta fins a la vuitena posició, amb els clans Maincraaa, HackerDragons, Andorra Andorra, VIVA ESPAÑA i THE SPECIALS, però the kings ha perdut la plaça d’ascens a Golden després de perdre contra LESCORTACIÓ i finalment la diferència de gols ha fet que les dues últimes places del Top10 siguin per Techy Girls i FMTE TB. Pel que fa al màxim golejador, el Bernat Artesero ha acabat en primera posició amb 16 gols.

A la Bronze League, les tres places d’ascens directe a Golden League han estat per JOSEP, que ha acabat com a guanyador amb 32 punts i 32 gols; The crucks, que ha acabat com a segon classificat amb 28 punts i 29 gols, i LOS GAMERS, que ocupa la tercera posició amb 26 punts i 19 gols. Els Muixanguers s’ha quedat a només un punt de poder competir a Golden League i acaba en quarta posició amb 25 punts i 18 gols, seguit pels clans PowerPremia (21 punts i 18 gols) i pros (20 punts i 17 gols). Tanquen el Top10 Code A.X.L, els mijors amics, Tarragonins i LOS RANGERS. Tots ells han aconseguit l’ascens a Silver League, juntament amb la resta de clans que ocupen fins a la posició 30 de la classificació. Finalment, el màxim golejador de la Bronze League ha estat l’Albert Girbal amb un total de 17 gols.

El 18 de juny comença la Codeathlon Summer Edition. Ja podeu inscriure-hi els vostres clans de manera que hi pugueu participar des de la primera ronda i tingueu l’oportunitat d’aconseguir el màxim de punts possibles i acabar al capdamunt de la classificació. Com és habitual, es repartiran punts en funció de la classificació i amb aquests punts es podran comprar premis exclusius de la Codeathlon a la botiga de la plataforma online de Codelearn. Us recordem també que si voleu ser els primers en saber què passa a la Codeathlon cada setmana, us podeu unir al canal de Telegram on s’informa exclusivament d’aquesta competició.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR