Select Page

El divendres 2 de juny es va acabar la Codeathlon Spring 2023 i vam saber la llista de guanyadors de les tres categories que formen la nostra lliga de programació i robòtica per equips.

Una vegada més, ICKKDBB ha revalidat el seu títol de campió de la Golden League amb un total de 35 punts i 80 gols, malgrat que zebra va lluitar fins a l’últim moment per intentar superar-lo i va acabar en una merescuda segona posició amb 34 punts i 87 gols. EXPLORER TEAM va poder quedar-se al podi (31 punts i 69 gols) després d’haver aconseguit una última victòria, evitant així que el superés Digital_Dynasty, que va tancar la competició en quart lloc (30 punts i 66 gols). Finalment va ser jhon el potatoe qui va aconseguir la cinquena posició (24 punts i 58 gols) gràcies a la diferència de gols i AraleClan es va quedar a la sisena posició amb els mateixos punts i 41 gols. Tanquen el Top10 THE REVELION (23 punts i 46 gols), KRITICsystem (23 punts i 46 gols), Warriors (21 punts i 36 gols) i los xungos del barrio (20 punts i 39 gols). Els màxims golejadors de la categoria han estat el Jofre Faraudo, la Nicole Dobra i l’Òscar Arnabat.

L’última ronda no va provocar cap canvi inesperat al podi de la Silver League: el clan jaimx ja feia dies que tenia assegurada la posició i va guanyar còmodament amb 36 punts i 72 gols, Athletic El Prat va mantenir la segona posició amb 28 punts i 39 gols i Clan Duty va aconseguir una última victòria que li va permetre quedar-se al podi gràcies a la diferència de gols (26 punts i 38 gols). Challengers es va quedar a la quarta posició (36 punts i 35 gols), seguit per codeunivers (25 punts i 41 gols), que a l’última ronda es va imposar de manera contundent contra Le petit Comité, que va acabar en sisè lloc amb 23 punts i 29 gols. Finalment Ok Boomer no el va poder avançar perquè només va poder forçar l’empat contra Nos da igual i va acabar en setè lloc (23 punts i 24 gols). Tanquen el Top10 ELS CATALANS SON ELS MILLORS (21 punts i 37 gols), PEDETE (21 punts i 25 gols) i Nos da igual (20 punts i 16 gols). La classificació de màxims golejadors ha estat liderada per Mayda Pardo, que ha acabat amb 18 gols.

LOZ EZPEZIALEZ s’ha proclamat campió de la Bronze League amb un total de 31 punts i 44 gols. Pel que fa al segon i tercer classificats, hi va haver canvis a l’última ronda i Black Bamboo (28 punts i 42 gols) va tornar a avançar Codemasterz, que només va poder aconseguir un empat a la ronda 18 i va acabar en tercera posició amb 28 punts i 32 gols. La quarta posició ha estat per a los pros program (26 punts i 32 gols), seguit per Eletherios, que amb una última victòria es va desmarcar del grup amb qui estava pràcticament empatat (24 punts i 50 gols). També va acabar amb victòria blue wariors, en sisena posició amb 23 punts i 27 gols, mentre que IMPERIUM va tancar la lliga amb una derrota contra los pros program i va acabar en setena posició (22 punts i 31 gols). Tanquen el Top10 els clans Ponent Girls i 21,5, empatats a 21 punts i 26 gols, i Les SuperGirls, amb 19 punts i 25 gols. Pel que fa als màxims golejadors, han estat el Martí Frigola i el David Galceran amb 17 gols.

La Codeathlon Summer començarà el 17 de juny i tornarà a ser 100% online. Si encara no us hi heu apuntat, aprofiteu aquests dies per fer els vostres clans i inscriure’ls abans del cap de setmana, de manera que pugueu començar a competir des de la primera ronda per sumar el màxim de punts possibles i tenir més possibilitats de guanyar. Patinets, bicicletes, monopatins… Visita la plataforma i consulta els premis que podran comprar els participants d’aquesta edició!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR