Select Page

El passat 30 de desembre es va acabar l’edició de tardor de la Codeathlon, la lliga de programació i robòtica per equips que organitza Codelearn durant tot l’any per als seus alumnes. La majoria de clans participants van haver de treballar de valent i lluitar fins al final per acabar tan amunt de la classificació com fos possible i els resultats de l’última setmana de competició van ser decisius.

El guanyador de la Golden League es va decidir a l’última ronda: després d’unes quantes setmanes liderant la classificació, des que havia aconseguit col·locar-se en primer lloc a la ronda 15 gràcies a la seva bona actuació a la jornada presencial, KRITICsystem va perdre contra EXPLORER TEAM (2-3) a la ronda 26 i va caure a la segona posició amb 51 punts i 119 gols. D’aquesta manera, ICKKDBB finalment va aconseguir revalidar el seu títol de campió de la Golden League després d’encadenar tres victòries a les últimes rondes i tancar la competició amb 52 punts i 134 gols. L’altre clan que també va sumar tres victòries a la recta final va ser zebra, que va acabar en tercera posició amb 51 punts i 117 gols, només dos menys que KRITICsystem. Com a recompensa, tots els membres de ICKKDBB rebran 40.000 punts a la plataforma, els integrants de KRITICsystem en rebran 30.000 i els del clan zebra seran premiats amb 20.000 punts que podran intercanviar per premis a la botiga.

Los xungos del barrio (45 punts i 87 gols) i Avecrem (44 punts i 105 gols) també van tenir un bon final i van aconseguir mantenir la quarta i la cinquena posició respectivament, així que tots els seus membres rebran 15.000 punts a la plataforma. Els clans que s’han classificat de la sisena fins a la desena plaça i que han aconseguit 10.000 punts finalment han estat, per ordre de classificació: SIGTERM, EXPLORER TEAM, LOS POKEMON, TheYoshiers i AraleClan. Finalment, també han rebut 5.000 punts Clan Duty, Miaus, THE REVELION, THE WORKERS i Code S&B. El màxim golejador de la Golden League ha estat Dani Barrera (ICKKDBB), que s’emporta 30.000 punts més com a premi per haver aconseguit un total de 26 gols.

A la Silver League, CODEPROS no ha hagut de patir durant aquesta última setmana perquè tenia un bon avantatge i finalment s’ha proclamat campió d’aquesta lliga amb 56 punts i 93 gols, per la qual cosa rebrà 10.000 punts i, com la resta de classificats dins del Top10, l’ascens a Golden League de cara a l’edició d’hivern de la Codeathlon. Les persones ha estat el clan que ha acabat en segona posició amb 43 punts i 56 gols i tots els seus integrants rebran 8.000 punts com a recompensa. Qui ho tenia una mica més difícil per mantenir la tercera posició era Warriors, ja que recordem que MINECODE el seguia de molt a prop amb només un punt menys, però el clan de Lleida ha sumat tres victòries a les últimes tres rondes, ha acabat dins del podi amb 38 punts i 52 gols i s’emporta els 6.000 punts, mentre que tres empats durant la darrera setmana han fet que MINECODE caigués fins a la sisena posició (34 punts i 31 gols).

Qui sí que ha aprofitat les últimes rondes han estat ELS COMPIS (36 punts i 44 gols) i Minecraft (34 punts i 39 gols), que han acabat en quarta i cinquena posició respectivament. La resta de classificats del Top10 que han aconseguit l’ascens de categoria han estat codeunivers, Infinity coins, el clan dels símbols i CodeGirls. D’altra banda, el màxim golejador de la Silver League ha estat Martí Caralto (CODEPROS), que aconsegueix 20.000 punts com a recompensa pels 23 gols que ha aconseguit marcar al llarg de tota la competició.

Hi ha tres clans més que han aconseguit un ascens directe a Golden League i són els tres primers classificats de la Bronze League. El guanyador d’aquesta tercera lliga ha estat jhon el potatoe, que ha acabat la Codeathlon Autumn amb un total de 48 punts i 79 gols. El segon classificat ha estat Cromash, que després d’encadenar tres victòries a les últimes rondes s’ha desmarcat del següent classificat, amb qui anava empatat, i ha tancat la competició amb 41 punts i 63 gols. Finalment, Ratxa 14 només ha sumat una victòria i dos empats, però ha aconseguit mantenir la tercera posició i la seva plaça d’ascens amb 39 punts i 38 gols. Not tfue, que el seguia de prop, ha sumat una victòria, un empat i una derrota, uns resultats que l’han fet caure des de la quarta fins a la setena posició (35 punts i 27 gols), mentre que THE DANGERS TEAM ha encadenat tres victòries i ha pujat des de la sisena fins a la quarta posició (37 punts i 36 gols).

Los Iluminatti s’ha quedat en cinquena posició amb 36 punts i 40 gols, seguit per Codeamigos, que ha acabat amb 35 punts i 28 gols. La resta del Top10 està format per DARK COMET, super codelearn.cat i los randoms. Recordem que del primer al cinquè classificats s’emporten 5.000 punts i els clans classificats del 6 al 15 també se n’emporten 2.500. A banda de l’ascens dels tres primers classificats, els clans classificats del 4 al 28 podran competir a Silver League la propera edició de la Codeathlon. Finalment, el màxim golejador de la Bronze League ha estat l’Èric Pérez (Cromash), que s’emporta 10.000 punts pels seus 21 gols.

La Codeathlon Winter començarà el 16 de gener i ja podeu inscriure-hi els vostres clans. Recordeu que, si no voleu participar en aquesta edició, podreu mantenir la categoria que us correspon fins a la propera Codeathlon, però aleshores sí que estareu obligats a participar-hi si no voleu perdre-la i haver de començar de nou des de Bronze League. Com sempre, podreu seguir la competició cada setmana a través del canal de Telegram de la Codeathlon.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR