Guanyadors de la Codeathlon Summer Edition

Codeathlon

Aquest cap de setmana es va celebrar l’última ronda de la Codeathlon Summer Edition, la lliga de programació i robòtica per a alumnes Codelearn fins a 18 anys, i això vol dir que ja en coneixem els guanyadors!

GOLDEN LEAGUE

Alerta Cobra 666 (Codelearn Lleida) ha estat el clan guanyador de l’edició amb un total de 66 punts i com a premi els seus membres s’emporten una Smart TV i 15.000 punts de la plataforma.

El segon clan classificat ha estat EXPLORER TEAM (62 punts), un clan format per alumnes de Banyoles, Lleida, Sabadell i La Salle Tarragona. Com a premi, s’emportaran una Raspberry Pi 4 i 10.000 punts de la plataforma.

En tercer lloc, THE SUDOS (Codelearn Manresa) ha aconseguit sumar un total de 50 punts i el seu bronze serà premiat amb un Kit Arduino i 7.500 punts de la plataforma.

El màxim golejador de la Codeathlon Summer Edition ha estat Marcel Gruñeiro, que s’emporta un Teclat Gaming.

SILVER LEAGUE

A la Silver League, FORTNITE APEX s’ha proclamat guanyador amb 63 punts. El clan estava format per alumnes de Terrassa, Ripollet, Lleida i Manresa, i els seus membres s’emporten una Raspberry Pi i 5.000 punts de la plataforma.

El segon classificat ha estat La barbacoa (61 punts), format per alumnes de Vic, Lleida, Banyoles i l’Institut Pau Vila de Sabadell, mentre que el bronze se l’ha endut el clan RoyaleConQueso (51 punts), amb alumnes de Ripollet, Les Corts i Banyoles. En tots dos casos, s’emporten com a premi un Kit Arduino i 3.000 punts.

El màxim golejador i guanyador d’un Teclat Gaming ha estat Jialiang Chen.

BRONZE LEAGUE

TheYoshiers ha estat el campió de la Bronze League amb 62 punts. Format per alumnes de Manresa, Eixample Dret i Sabadell, els seus membres han aconseguit 3.000 punts i l’ascens a la Golden League.

El segon classificat ha estat WILLYREX, també format per alumnes de centres diferents, que amb 61 punts han aconseguit també 3.000 punts i l’ascens a la Golden League.

Per últim, el bronze se l’ha endut Supercoders.cat (Codelearn Eixample Dret) amb 56 punts, la qual cosa els ha servit per aconseguir l’ascens a la Silver League.

El màxim golejador ha estat Aitor Añón, que també s’emporta un Teclat Gaming.

Podeu consultar tots els ascensos i descensos tenint en compte les bases de l’apartat Codeathlon de la plataforma. Molt aviat tindreu notícies sobre les inscripcions de la Codeathlon Winter Edition!