Select Page

Aquest cap de setmana es va celebrar l’última ronda de la Codeathlon Summer Edition, la lliga de programació i robòtica per a alumnes Codelearn fins a 18 anys, i això vol dir que ja en coneixem els guanyadors!

GOLDEN LEAGUE

Alerta Cobra 666 (Codelearn Lleida) ha estat el clan guanyador de l’edició amb un total de 66 punts i com a premi els seus membres s’emporten una Smart TV i 15.000 punts de la plataforma.

El segon clan classificat ha estat EXPLORER TEAM (62 punts), un clan format per alumnes de Banyoles, Lleida, Sabadell i La Salle Tarragona. Com a premi, s’emportaran una Raspberry Pi 4 i 10.000 punts de la plataforma.

En tercer lloc, THE SUDOS (Codelearn Manresa) ha aconseguit sumar un total de 50 punts i el seu bronze serà premiat amb un Kit Arduino i 7.500 punts de la plataforma.

El màxim golejador de la Codeathlon Summer Edition ha estat Marcel Gruñeiro, que s’emporta un Teclat Gaming.

SILVER LEAGUE

A la Silver League, FORTNITE APEX s’ha proclamat guanyador amb 63 punts. El clan estava format per alumnes de Terrassa, Ripollet, Lleida i Manresa, i els seus membres s’emporten una Raspberry Pi i 5.000 punts de la plataforma.

El segon classificat ha estat La barbacoa (61 punts), format per alumnes de Vic, Lleida, Banyoles i l’Institut Pau Vila de Sabadell, mentre que el bronze se l’ha endut el clan RoyaleConQueso (51 punts), amb alumnes de Ripollet, Les Corts i Banyoles. En tots dos casos, s’emporten com a premi un Kit Arduino i 3.000 punts.

El màxim golejador i guanyador d’un Teclat Gaming ha estat Jialiang Chen.

BRONZE LEAGUE

TheYoshiers ha estat el campió de la Bronze League amb 62 punts. Format per alumnes de Manresa, Eixample Dret i Sabadell, els seus membres han aconseguit 3.000 punts i l’ascens a la Golden League.

El segon classificat ha estat WILLYREX, també format per alumnes de centres diferents, que amb 61 punts han aconseguit també 3.000 punts i l’ascens a la Golden League.

Per últim, el bronze se l’ha endut Supercoders.cat (Codelearn Eixample Dret) amb 56 punts, la qual cosa els ha servit per aconseguir l’ascens a la Silver League.

El màxim golejador ha estat Aitor Añón, que també s’emporta un Teclat Gaming.

Podeu consultar tots els ascensos i descensos tenint en compte les bases de l’apartat Codeathlon de la plataforma. Aviat tindreu notícies sobre les inscripcions de la Codeathlon Winter Edition!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR