Select Page

El 31 de desembre es va acabar l’edició de tardor de la Codeathlon, la nostra lliga de programació i robòtica per equips.

Les últimes rondes no van deixar cap sorpresa a la part alta de la classificació de la Golden League, on el podi es va mantenir com estava abans de les vacances de Nadal. Així, zebra ha revalidat el títol de campió de la categoria amb 53 punts i 127 gols, de manera que cada integrant del clan s’ha endut 40.000 punts a la plataforma. Black Bamboo ha mantingut la segona posició (49 punts i 83 gols) i ha aconseguit 30.000 punts per als seus membres, mentre que Infinity Sabadell tanca el podi amb 48 punts i 99 gols, aconseguint així 20.000 punts per a cada integrant. AraleClan i KRITICsystem han acabat en quart i cinquè lloc respectivament i cada participant dels dos clans s’emporta 15.000 punts a la plataforma. La resta del Top10 de la Golden League, que ha aconseguit 10.000 punts, està format per Digital_Dynasty, Eletherios, THE WORKERS, TheYoshiers i THE REVELION. Pel que fa als màxims golejadors de la categoria, en aquest cas han estat el Jan Muntada i el Bernat Figuerola, amb 26 gols cada un.

La primera edició de la Codeathlon Pro ha acabat amb una victòria clara de PIRATES, ja que el clan de Premià de Mar ha acabat la competició amb 46 punts i 82 gols, molt lluny del segon classificat, que ha estat Les pitons del Llobregat (34 punts i 95 gols). Noobs… ha tancat el podi de la categoria amb 28 punts i 59 gols, només dos punts per sobre de while (true) { code(); }, que ha acabat en quarta posició amb 26 punts i 61 gols, mentre que Els Cthulhus tanquen el Top5 amb 24 punts i 48 gols. La Rosa Comabella ha estat la màxima golejadora de la categoria amb un total de 23 gols.

ICKKDBB s’ha proclamat campió de la Silver League amb 55 punts i 113 gols, una bona diferència amb el segon classificat, Real Suciedad, que ha aconseguit sumar 44 punts i 47 gols. El primer classificat ha aconseguit 10.000 punts per a cadascun dels seus membres i el segon, 8.000. Finalment, el tercer lloc i els 6.000 punts de premi han estat per a Le petit Comité (39 punts i 28 gols), que durant vàries setmanes es va disputar l’última plaça del podi amb Bodum, que ha acabat en quart lloc amb 37 punts i 39 gols. Els altres clans del Top10, que han aconseguit també l’ascens a Golden League, han estat Pixel Titans, Lo Clan, Pompeu Fabra, CodeGirls, pros i IMPERIUM. Pel que fa al màxim golejador de la categoria, el premi ha estat per a Dani Barrera, que ha aconseguit marcar 25 gols.

Quant a la Bronze League, la classificació estava tan igualada abans de les vacances de Nadal que s’ha decidit per diferències mínimes. El Esquadron Lalalala, que ocupava el primer lloc, ha acabat caient fins a la quarta posició amb 42 punts i 66 gols i s’ha quedat sense plaça a la Golden League, tot i que podrà competir a la Silver League durant la propera edició de la Codeathlon. Los codelearners de fortnite ha escalat fins a la primera posició (45 punts i 80 gols) i s’ha proclamat campió de la categoria gràcies a la diferència de gols, ja que ClanXD ha acabat en segona posició amb 45 punts i 55 gols. Amb només un punt menys, GGPilotesMeowMeow tanca el podi de la Bronze League (44 punts i 66 gols) i, com els dos primers classificats, aconsegueix l’ascens directe a Golden League. La resta de classificats del Top10 han estat pato :V, Los pollos hermanos, F en el chat porque si, Robert Lewandoski, Area 51 codelearn i LOS GUMM, i el premi de màxim golejador se l’ha endut el Biel Ramírez, que ha aconseguit 16 gols per al seu clan (pato :V).

La Codeathlon Winter començarà el 15 de gener. Reuneix els membres del teu clan i feu la vostra inscripció per poder competir des de la primera ronda, arribar a la part alta de la classificació i tenir l’opció d’adquirir premis exclusius a la botiga de la plataforma!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR