Select Page

El dissabte 1 de juny celebrarem la final de la Karel Challenge 2024 a la Sala Àgora de la FIB – UPC Campus Nord (Barcelona). Durant les últimes dues setmanes, els centres Codelearn han organitzat les seves respectives semifinals presencials i els millors classificats de cada centre s’enfrontaran entre ells el proper dissabte dividits en dues categories: Júnior (finalistes nascuts del 2012 en endavant) i Sènior (finalistes nascuts fins l’any 2011 inclòs).

Els finalistes de la Karel Challenge lluitaran per demostrar que són els més hàbils i els més ràpids programant amb l’objectiu d’aconseguir els premis que hi ha preparats per als guanyadors: un portàtil gaming per al guanyador Sènior i una Nintendo Switch OLED per al guanyador Júnior. En els dos casos, s’enduran també punts extra a la plataforma de Codelearn, on podran intercanviar-los per adquirir altres premis de la botiga.

HORARIS I UBICACIÓ DE LA FINAL

Horaris de la final Júnior:
Acreditacions 10.00 – 10.30
Competició 10.30 – 13.30

Recomanem que els participants Júnior esmorzin abans de venir

Horaris de la final Sènior:
Acreditacions 15.30 – 16.00
Competició 16.00 – 19.00

Ubicació:
FIB – UPC Campus Nord
Sala Àgora

Sala Àgora

La final és d’accés públic, per tant, podran venir les famílies i altres interessats que vulguin veure-la en directe, però només podran participar els guanyadors dels centres que s’hagin classificat.

El Campus Nord disposa d’un pàrquing de pagament (Interparking UPC Campus Nord) ubicat al Carrer de Jordi Girona, 29, 08034 Barcelona. Tot i així, com que és un dissabte és possible trobar aparcament pels voltants del Campus Nord.

Molta sort a tots els participants!