Select Page

El dissabte 3 de juny celebrarem la final de la Karel Challenge 2023 a la Sala Àgora de la FIB – UPC Campus Nord (Barcelona). La setmana passada els centres Codelearn van organitzar les seves respectives semifinals presencials i els millors classificats de cada centre s’hauran d’enfrontar entre ells el proper dissabte dividits en dues categories: Júnior (finalistes nascuts del 2011 en endavant) i Sènior (finalistes nascuts fins l’any 2010).

En total entre les dues categories, prop d’un centenar de participants han arribat a la fase final de la Karel Challenge i lluitaran per demostrar que són els més hàbils i els més ràpids programant amb l’objectiu d’aconseguir els premis que tenim guardats aquest any per als guanyadors: un portàtil gaming i un trofeu per al guanyador Sènior i una Nintendo Switch OLED i un trofeu per al guanyador Júnior. En els dos casos s’enduran també punts extra a la plataforma de Codelearn, on podran adquirir altres premis reservats per als participants d’aquesta competició de programació.

HORARIS I UBICACIÓ DE LA FINAL

Horaris de la final Júnior:
Acreditacions 10.00 – 10.30
Competició 10.30 – 13.30

Recomanem que els participants Júnior esmorzin abans de venir

Horaris de la final Sènior:
Acreditacions 15.30 – 16.00
Competició 16.00 – 19.00

Ubicació:
FIB – UPC Campus Nord
Sala Àgora

Sala Àgora

La final és d’accés públic, per tant, podran venir les famílies i altres interessats que vulguin veure-la en directe, però només podran participar els guanyadors dels centres que s’hagin classificat.

El Campus Nord disposa d’un pàrquing de pagament (Interparking UPC Campus Nord) ubicat al Carrer de Jordi Girona, 29, 08034 Barcelona. Tot i així, com que és un dissabte és possible trobar aparcament pels voltants del Campus Nord.

Molta sort a tots els participants!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR