Select Page

La setmana passada es va disputar l’última ronda de l’edició d’estiu de la Codeathlon, la nostra lliga de programació i robòtica per equips. L’edició d’estiu és sempre 100% online i cada clan, que està format per un màxim de sis alumnes, ha d’anar-se enfrontant a tots els rivals i superar dos reptes setmanals de programació a través de la plataforma. Una victòria els ajuda a sumar dos punts i un empat en suma un; la classificació depèn principalment del número de punts, però també es tenen en compte els gols aconseguits en cas d’empat.

Després d’un total de 26 rondes, EXPLORER TEAM s’ha proclamat campió d’aquesta edició dins la categoria de Golden League amb 52 punts i 116 gols, una fita que aconsegueix per segona vegada, ja que també van ser els campions de l’edició d’estiu de l’any 2021. El segon classificat ha estat ICKKDBB, amb 50 punts i 103 gols, i el tercer classificat ha estat el clan zebra, amb 48 punts i 134 gols. Com a premi, els membres d’aquests clans s’emporten 40.000 punts, 30.000 punts i 20.000 punts respectivament per poder utilitzar-los com vulguin a la botiga de la plataforma.

Al següent tram de la classificació hi ha hagut moviment fins a l’últim moment. Infinity Sabadell ha mantingut la quarta posició i s’emporta els 15.000 punts corresponents, però los xungos del barrio han baixat de la cinquena fins a la setena posició després de perdre contra EXPLORER TEAM (0-4) a l’última ronda. Els dos clans que l’han superat han estat Avecrem i KRITICsystem, que van guanyar els seus respectius rivals de la setmana passada; els dos han acabat la competició amb 35 punts, però la diferència de gols li ha donat la cinquena posició a Avecrem, que aconsegueix així 15.000 punts de premi. Del 6è al 10è classificat s’emporten 10.000 punts (per ordre de classificació: KRITICsystem, los xungos del barrio, Miaus, Clan Duty i LOS POKÉMON).

Pel que fa als ascensos i descensos, els 20 primers classificats de la Golden League es mantenen a la categoria, mentre que la resta descendeixen a Silver League de cara a l’edició de tardor. Els deu primers classificats de la Silver League ascendeixen i podran competir a la Golden. La Codeathlon Autumn Edition 2022 començarà l’1 d’octubre, inclourà una prova presencial i s’allargarà fins al 30 de desembre. Comenceu a reunir els vostres clans i feu la vostra inscripció a la competició per participar-hi des de la primera ronda i tenir la possibilitat de sumar el màxim de punts possibles.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR