Select Page

Ha arribat l’abril i estem contents perquè sembla que aquest any podrem tornar a celebrar la diada de Sant Jordi als carrers. Per això, a Codelearn reprenem també la nostra tradició i torna el Concurs de Sant Jordi! Una vegada més, els alumnes podran demostrar-nos tota la seva creativitat a la nostra plataforma, on podran fer els seus dibuixos relacionats amb aquesta diada utilitzant Logo o els seus jocs o postals animades mitjançant Scratch.

El Concurs de Sant Jordi començarà el proper dijous, 15 d’abril, i els alumnes tindran una setmana sencera per participar-hi, fins al dijous 22 d’abril a les 23.59h. Com sempre, hem creat diferents categories tenint en compte les diferents edats i el llenguatge utilitzat.

Hi haurà 4 categories:

1) Logo fins a 9 anys
2) Logo de 10 a 12 anys
3) Scratch de 10 a 12 anys
4) Scratch de 13 a 18 anys

Per tant, depenent de l’edat se’ls obriran unes aventures o unes altres:

– Fins a 9 anys: Logo
– De 10 a 12 anys: Logo i Scratch
– De 13 a 18 anys: Scratch

Cada alumne pot participar a totes les categories que vulgui entre aquelles que tingui obertes. Els guanyadors de cada categoria es publicaran al final de la setmana.

Com ja va passar als últims concursos d’aquest curs, els alumnes i els professors de tots els centres podran votar les propostes que més els agradin per ajudar el Jurat de Codelearn a decidir el guanyador global de cada categoria, que s’endurà 10.000 punts i una Targeta d’Amazon de 50€. A més, cada centre podrà escollir també els seus propis guanyadors, que rebran 5.000 punts.

GUANYADORS

Ja s’ha acabat el concurs d’aquest any i ja sabem qui són els guanyadors!

Logo fins a 9 anys: Ariadna Gómez (Castelldefels)

Logo de 10 a 12 anys: Eric Cemborain (Les Corts)

Scratch de 10 a 12 anys: Itziar Cantora (Rubí)

Feu clic a la imatge per accedir al projecte de Scratch

Scratch de 13 a 18 anys: Alba Pérez (Gavà)

Feu clic a la imatge per accedir al projecte de Scratch

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR