Select Page

Torna el nostre Concurs de Sant Jordi, on tots els alumnes de Codelearn teniu una nova oportunitat per demostrar tota la vostra creativitat a la plataforma online, on podreu fer els vostres dibuixos mitjançant el llenguatge de programació Logo o bé crear petits jocs o postals animades utilitzant Scratch. La temàtica de tots aquests projectes ha de ser la diada de Sant Jordi, així que ja estem preparats per veure com ompliu la plataforma de llibres i roses!

El Concurs de Sant Jordi començarà el proper dijous, 13 d’abril, i els alumnes tindreu una setmana sencera per participar-hi, fins al dijous 20 d’abril a les 23.59h. Una vegada més, hem creat diverses categories tenint en compte les diferents edats i el llenguatge utilitzat en cada cas.

Hi haurà 5 categories:

1) Logo fins a 8 anys
2) Logo de 9 a 12 anys
3) Logo de 13 a 18 anys
4) Scratch de 10 a 12 anys
5) Scratch de 13 a 18 anys

Per tant, depenent de l’edat que tingueu us trobareu obertes una o dues aventures. Recordeu que podeu votar les creativitats dels vostres companys a la plataforma i, finalment, serà el jurat de Codelearn qui valorarà tots els projectes i anunciarà els guanyadors a través de les xarxes socials.

El guanyador global de cada categoria aconseguirà 10.000 punts i una Targeta d’Amazon de 50€. A més, cada centre podrà escollir també els seus propis guanyadors, que rebran 5.000 punts com a recompensa.

GUANYADORS

Logo fins a 8 anys: Aleksander Ríos (Premià de Mar)

Logo de 9 a 12 anys: Èric Pérez (Mataró)

Logo de 13 a 18 anys: Guillem Puig (Manresa)

Scratch de 10 a 12 anys: Bernat Artesero (Terrassa)

Scratch de 13 a 18 anys: Albert Moreno (Sabadell)

Accèssit: Laura Pisa (Sabadell)

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR