Select Page

Encara fa molta calor i és normal que a vegades oblidem que ja ha arribat la tardor, però la veritat és que ningú pot escapar de l’època més terrorífica de l’any i a Codelearn ja ho tenim tot a punt per al Concurs de Halloween. Un any més, la nostra plataforma online es transformarà en un lloc on els personatges i les històries de por seran els autèntics protagonistes de l’extraescolar. Del 20 al 27 d’octubre, obrirem una secció especial de Halloween a la plataforma on els alumnes podran demostrar-nos la seva creativitat i intentaran espantar-nos a tots amb els seus monstres i les seves escenes de terror.

El Concurs de Halloween de Codelearn és obert per als alumnes de l’extraescolar de programació, que hi poden participar de dues maneres diferents: editant un vídeo original que estigui relacionat amb aquesta temàtica i tingui una durada màxima d’un minut o fent un dibuix que espanti tot el jurat de Codelearn utilitzant el llenguatge de programació Logo, que és el primer llenguatge que es pot aprendre a la nostra escola. El concurs està format per quatre categories i la millor proposta de cada categoria aconseguirà un premi.

Com és habitual, els alumnes tindran una setmana de marge per poder enviar les seves creacions a través de l’apartat especial que se’ls obrirà a la plataforma, on també podran votar els vídeos i els dibuixos dels seus companys. El termini per participar al concurs s’obrirà el divendres 21 d’octubre i es tancarà el 27 d’octubre, i els guanyadors s’anunciaran la setmana següent a les xarxes socials. Com sempre, es tindrà en compte la votació popular, però el jurat de Codelearn valorarà totes les propostes i serà qui finalment decidirà els guanyadors globals de cada categoria en funció del grau d’originalitat i l’esforç dels participants. En aquest sentit, recordeu que es penalitza l’ús de scripts i programes que converteixin imatges en dibuixos automàticament.

En el cas dels dibuixos programats amb Logo, els alumnes participaran a una categoria o una altra en funció de la seva edat, mentre que en el cas de vídeo hi haurà una categoria única.

CATEGORIES

  • Logo de 6 a 8 anys
  • Logo de 9 a 12 anys
  • Logo de 13 a 18 anys
  • Vídeo (global)

Cadascú pot enviar un màxim de dues participacions, una feta amb Logo i una en format vídeo.

PREMIS

Com a recompensa, el guanyador global de cada categoria rebrà una Targeta d’Amazon de 50€ i 10.000 punts a la plataforma que podrà utilitzar per comprar-se altres objectes o avatars.

A més, cada centre podrà escollir també els seus guanyadors de centre, que rebran 5.000 punts.

Els guanyadors globals s’anunciaran la setmana següent a través de les xarxes socials de Codelearn, així que us recomanem seguir el nostre compte d’Instagram per ser els primers en saber qui son.

Molta sort a tothom!

GUANYADORS

Logo de 6 a 8 anys: Aleix Alegre (Gavà)

Logo de 9 a 12 anys: Ariadna Gómez (Castelldefels)

Logo de 13 a 18 anys: Alejandro Chóliz (Zaragoza)

Vídeo: Roc Perarnau (Terrassa)

Vídeo: Guillem Vílchez (Castelldefels)

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR