Select Page

Ha arribat l’estació de les castanyes, els panellets i els moniatos, però també de les carbasses… i dels fantasmes. Com cada any, l’arribada de la tardor significa que a Codelearn tornem a organitzar el Concurs de Halloween i la nostra plataforma online es transformarà en un lloc esgarrifós on els personatges i les històries de por seran els protagonistes durant uns dies. Del 21 al 28 d’octubre l’alumnat podrà accedir a una secció especial de la plataforma on podrà demostrar-nos tota la seva creativitat i, qui sap, potser aconsegueix fins i tot espantar-nos.

El funcionament del Concurs de Halloween de Codelearn és el següent: hi podreu participar creant un vídeo original que estigui ambientat en aquesta temàtica i que duri un màxim d’un minut o bé dibuixant el vostre monstre (o qualsevol escena terrorífica) utilitzant el llenguatge de programació Logo. En total hi haurà quatre categories i la millor proposta de cada categoria s’endurà un premi!

El concurs començarà aquest divendres, 21 d’octubre, i tindreu una setmana per enviar les vostres creacions, fins al 28 d’octubre. Podreu enviar les vostres propostes a través de l’apartat especial que s’obrirà aquests dies a la plataforma, on també tindreu la possibilitat de votar els dibuixos i els vídeos d’altres companys. A banda d’aquesta votació popular, el jurat de Codelearn valorarà les propostes i decidirà els guanyadors finals. Es tindrà molt en compte l’originalitat i l’esforç de cada participant i es valoraran especialment els dibuixos que hagin estat fets “manualment”, de manera que us recomanem evitar l’ús de scripts o programes que converteixin imatges en dibuixos de manera automàtica.

La participació al concurs, en el cas dels dibuixos fets amb Logo, es divideix en diferents categories en funció de l’edat dels alumnes, i hi haurà una única categoria de vídeo.

CATEGORIES

  • Logo de 6 a 8 anys
  • Logo de 9 a 12 anys
  • Logo de 13 a 18 anys
  • Vídeo (global)

Cadascú pot enviar un màxim de dues participacions, una feta amb Logo i una en format vídeo.

PREMIS

El guanyador global de cada categoria rebrà com a premi una Targeta d’Amazon de 50€ i 10.000 punts a la plataforma que podrà utilitzar per comprar-se altres objectes o avatars.

A més, cada centre podrà escollir també els seus guanyadors, que rebran 5.000 punts.

Els guanyadors s’anunciaran la setmana següent a través de les xarxes socials de Codelearn, així que us recomanem seguir el nostre compte d’Instagram per ser els primers en saber qui son.

Molta sort a tothom!

GUANYADORS

Guanyador de Logo de 6 a 8 anys: Aleksander David Ríos

Guanyador de Logo de 9 a 12 anys: Àlex Ibáñez

Accèssit – Logo de 9 a 12 anys: Èric Pérez

Guanyadors de Logo de 13 a 18 anys: Alejandro Chóliz i Henry Feria

Guanyador de la categoria de Vídeos: Pol Fonseca

Accèssit de la categoria de Vídeos: Fernando López

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR