Select Page

Fa setmanes que la tardor s’ha instal·lat a casa nostra i ara també ho ha fet a la plataforma online de Codelearn. Per això, del 22 al 29 d’octubre celebrarem el tradicional Concurs de Halloween de Codelearn i obrirem un apartat a la plataforma on podreu deixar volar la vostra imaginació i enviar-nos les vostres creacions més terrorífiques.

Per als alumnes nous, us expliquem el funcionament d’aquest concurs anual: podeu utilitzar Logo per dibuixar el vostre monstre (o qualsevol escena de por) o bé enviar-nos un vídeo creat per vosaltres seguint aquesta temàtica. La millor proposta de cada categoria s’endurà un premi!

El concurs començarà aquest divendres, 22 d’octubre, i tindreu una setmana per enviar les vostres propostes, fins al 29 d’octubre. Veureu que aquests dies s’obrirà un apartat especial a la plataforma on podreu enviar l’enllaç dels vostres vídeos i dibuixar i enviar les vostres creacions fetes amb Logo per tal que el jurat les valori. Recordeu que es valoren molt els dibuixos fets “manualment”, així que un any més us recomanem que no feu servir scripts ni programes que converteixen imatges en dibuixos. Es premia l’originalitat i l’esforç dels participants!

La participació al Concurs de Halloween es divideix en diferents categories en funció de l’edat dels alumnes, amb l’excepció de la categoria de Vídeo, que és oberta a tot l’alumnat.

CATEGORIES

  • Logo de 6 a 8 anys
  • Logo de 9 a 12 anys
  • Logo de 13 a 18 anys
  • Vídeo (global)

Cadascú pot enviar dues participacions al concurs, una de Logo i una en format vídeo.

PREMIS

Com l’any passat, el guanyador global de cada categoria rebrà com a premi una Targeta d’Amazon de 50€ i 10.000 punts a la plataforma.

A més, cada centre podrà escollir també els seus guanyadors, que rebran 5.000 punts.

Els guanyadors s’anunciaran el dimecres 3 de novembre a través de les xarxes socials de Codelearn, així que us recomanem seguirnos a Instagram per ser els primers en saber-ho.

Molta sort a tothom!

GUANYADORS

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR