Select Page

Aquest cap de setmana (12 i 13 d’octubre) es va celebrar la quarta edició del Girocòmic, la fira del còmic, el manga i l’entreteniment de Girona. Enguany Codelearn hi ha volgut participar per primera vegada coincidint amb l’obertura del nou centre de Girona, que va obrir les seves portes el passat mes de setembre.

L’equip de Codelearn va posar ordinadors a disposició dels assistents amb l’objectiu de donar-los a conèixer l’extraescolar i que tothom tingués l’oportunitat de provar la plataforma. Els amants del còmic van poder gaudir de les tires còmiques i les aventures que viuen els personatges originals de Codelearn alhora que coneixien la seva importància com a fil argumental dels diferents nivells de la plataforma i el nostre mètode de gamificació per aprendre a programar.

Al llarg del cap de setmana, els assistents del Girocòmic que es van apropar a l’estand de Codelearn per provar la plataforma i iniciar-se en la programació van rebre una butlleta per participar en el sorteig d’una PlayStation 4. Si ets una de les persones que ens va venir a veure, estigues atent a la publicació del resultat del sorteig!

Un any més el Girocòmic va tornar comptar amb milers d’assistents durant els dos dies en què les carpes de la Devesa de Girona van acollir exposicions, conferències, firmes d’autors, tallers, exhibicions, projeccions i un espai infantil, a banda dels estands expositors.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR