Select Page

L’inici de curs està marcat per dues noves obertures: Codelearn Saragossa i Codelearn Badalona. L’extraescolar de programació i robòtica arriba a Badalona aquest setembre amb tres casals d’estiu diferents i una extraescolar de programació a prova de confinament que es pot fer tant de manera presencial com de manera online.

Codelearn Badalona obre les seves portes el dia 1 de setembre amb els campus de Programació a Minecraft amb Scriptcraft, Introducció a la programació amb el mètode Codelearn i Robòtica amb Lego Mindstorms. Si teniu entre 7 i 18 anys, apunteu-vos als casals d’estiu de Codelearn Badalona o veniu a conèixer el nou centre del carrer Sant Pere nº 16 per provar l’extraescolar.

Què és Codelearn?

Codelearn és una escola de programació, robòtica i pensament computacional amb 22 centres repartits per Catalunya, un altre a Madrid i un a Saragossa que utilitza una metodologia pròpia basada en tècniques de gamificació. Es tracta d’una extraescolar semi presencial, amb matrícula oberta durant tot l’any, en què els alumnes treballen dins d’una plataforma online creada per Codelearn on han de superar reptes i exercicis presentats en forma d’històries tipus còmic i un divertit univers de personatges.

A banda d’assistir al centre una hora a la setmana, els alumnes poden seguir treballant a casa accedint lliurement a la plataforma, de manera que cadascú aprèn al seu propi ritme amb l’ajuda d’un tutor que en fa un seguiment individual. A més, el fet de tenir una plataforma online com a base de l’extraescolar fa que l’adaptació a la modalitat online sigui molt senzilla des del primer moment.

Extraescolar de robòtica i programació a les escoles

Codelearn Badalona té la possibilitat d’oferir l’extraescolar de programació i robòtica als centres educatius del municipi. Si formes part d’una AMPA o treballes a una escola i vols oferir-hi la nostra extraescolar, contacta amb Codelearn i t’informarem detalladament sobre el servei d’extraescolars a les escoles.

L’arribada de Codelearn pot ser un bon moment per introduir el pensament computacional a les escoles de Badalona i gaudir de la seguretat que aporta actualment una extraescolar preparada per poder-se seguir amb normalitat tant de manera presencial com de manera online.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR