Codelearn arriba a Girona i Igualada!

Centre Codelearn Igualada

El curs 2019-2020 ja està en marxa i setembre ha estat marcat per l’obertura de dos nous centres Codelearn: un a Girona i un a Igualada.

El centre de Girona va obrir oficialment les seves portes el dia 2 de setembre al carrer Maluquer Salvador número 20. Es tracta del segon centre Codelearn a la demarcació de Girona, que des de fa dos anys disposa també del centre de Banyoles.

Podreu trobar tota la informació i les dades de contacte del centre de Girona al següent enllaç: https://codelearn.cat/girona/

D’altra banda, el nou centre Codelearn d’Igualada va celebrar la seva inauguració oficial el passat dimarts, 17 de setembre. El centre va iniciar el seu primer curs aquell mateix dilluns i ho va voler celebrar amb una jornada de portes obertes.

Entre xerrades, riures i un bon pica-pica, les persones assistents van poder utilitzar els ordinadors per entrar a la plataforma online i conèixer l’extraescolar de primera mà mentre intentaven superar diferents reptes presentats en forma de jocs i exercicis. A més, es va habilitar un espai de Lego Mindstorms que va servir com a primer contacte d’alguns assistents amb la robòtica educativa.

Podreu trobar tota la informació i les dades de contacte del centre d’Igualada al següent enllaç: https://codelearn.cat/igualada/