Select Page

Divendres es va acabar l’edició d’estiu de la Codeathlon, la lliga de programació i robòtica per equips on poden participar tots els alumnes de Codelearn menors de 18 anys. La competició es divideix en tres categories (Golden, Silver i Bronze) i els clans participants, formats per un màxim de sis alumnes, poden pujar o baixar de categoria per a la propera edició segons la seva actuació. La seva missió: enfrontar-se a altres clans i superar diferents reptes de programació a la plataforma online de Codelearn.

A la Codeathlon Summer 2021, els guanyadors de la Golden League han estat els “EXPLORER TEAM“, que han aconseguit sumar 68 punts i 159 gols, els campions de la Silver League han estat els “Miaus“, amb un total de 67 punts i 100 gols, i la victòria de la Bronze League ha estat per al clan “zebra“, que ha acabat la lliga amb 62 punts i 66 gols.

Aquesta edició de la Codeathlon donava el tret de sortida a un nou format de la competició. Ara hi haurà quatre lligues al llarg de l’any, en comptes de dues, i els participants podran escollir entre diferents premis a la botiga online de la plataforma, en comptes de rebre uns premis determinats en funció de la seva posició a la classificació. D’aquesta manera, membres d’un mateix clan podran escollir diferents recompenses utilitzant els punts que hagin guanyat gràcies al treball en equip i la cooperació entre ells.

Entre els premis relacionats amb la competició que es poden comprar actualment a la botiga hi ha consoles Xbox Series S, volants Logitech per gaudir al màxim dels jocs de conducció, impressores 3D, tauletes, Raspberry Pi i packs d’Arduino per fer projectes propis, memòries USB i targetes regal.

PROPERA EDICIÓ

La Codeathlon Autumn començarà el 2 d’octubre. Recordeu que si el vostre clan no ha participat a la Codeathlon Summer mantindreu la categoria de la Codeathlon Winter, però si tampoc participeu a l’edició de tardor la perdreu i haureu de tornar a Bronze.

Com sempre, quan s’obrin les inscripcions rebreu una notificació a la plataforma. Estigueu atents i reuniu els vostres clans per participar-hi des de la primera jornada i tenir l’opció de guanyar tots els punts possibles des del primer moment.

Felicitats als guanyadors de la Codeathlon Summer i molta sort a tothom per a l’edició de tardor!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR