Select Page

Has començat un grau universitari i necessites unes classes de reforç per superar les assignatures de programació? No et preocupis, és una situació molt habitual i, ara més que mai, podràs trobar una fàcil solució. Aquest curs, a Codelearn hem adaptat la nostra plataforma online per oferir la nostra ajuda a joves a partir de 17 anys que es trobin en una situació similar i busquin classes de programació. A partir d’ara pots apuntar-te a un pla especial per a universitaris on podràs aprendre a programar amb Python i C++, dos dels llenguatges de programació més populars i més utilitzats actualment.

Amb el pla de Codelearn per a universitaris, tindràs accés a diferents fitxes de teoria i exercicis per poder treballar de manera pràctica i progressiva utilitzant aquests dos llenguatges, però també podràs utilitzar les classes setmanals per resoldre dubtes molt concrets sobre els continguts que estiguis treballant a la universitat, encara que no siguin específicament sobre Python o C++, de manera que podràs utilitzar aquestes classes de dues maneres: com a activitat complementària per als teus estudis o com a classes de reforç fent un repàs a la teva feina de la universitat amb l’ajuda dels professors de Codelearn, segons la teva necessitat en cada moment al llarg del semestre.

A més de treballar amb Python i C++, també tindràs accés a llenguatges educatius que serveixen per treballar conceptes bàsics de programació, de manera que podràs fer altres exercicis opcionals en cas que inicialment necessitis aprendre o reforçar algunes idees per poder continuar avançant amb exercicis més complicats. Es tracta, doncs, d’un model flexible que s’adapta a les necessitats de cada alumne i, per tant, en cap cas es faran classes magistrals, sinó que les classes s’assemblen més a una tutoria, fins i tot en cas que no estiguis sol a classe i sigueu un grup reduït d’alumnes que estigueu treballant continguts diferents.

La proposta de Codelearn per a universitaris inclou l’accés a la nostra plataforma online, on podràs fer exercicis durant tota la setmana i treballar de manera autònoma, tot i que pots contactar amb el teu professor en qualsevol moment per preguntar-li dubtes i et respondrà tan aviat com pugui, i també inclou quatre hores de classe cada mes. Aquestes classes poden ser presencials o es poden fer online, en funció del centre que les ofereixi i les teves necessitats. Per poder determinar el teu horari, la modalitat de les classes i conèixer tots els detalls sobre el nostre pla per a universitaris, contacta amb el centre Codelearn que tinguis més a prop o escriu-nos un correu per informar-te sobre les classes online.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR