Select Page

Després de tantes setmanes sense activitat presencial, tornem als centres amb més ganes que mai i una àmplia oferta de Campus Tecnològics de Setmana Santa! En farem tant en modalitat presencial com en modalitat online i les temàtiques seran tan diferents que serà impossible que no en trobeu un que us agradi.

Els casals tecnològics de Codelearn tindran lloc entre el 29 de març i l’1 d’abril i estaran dirigits a infants i adolescents entre 7 i 18 anys. Per a la majoria de cursos no és necessari disposar de coneixements previs en programació i robòtica, només cal tenir ganes d’aprendre i passar-ho bé!

I què s’hi pot aprendre? Des de programació de videojocs fins a disseny web o creació d’aplicacions per a mòbil, robòtica i electrònica, impressió 3D, hacking ètic, edició de vídeo… Un ampli ventall d’activitats STEAM! Podeu consultar tota l’oferta de cursos utilitzant el llistat de centres que trobareu a continuació i accedint a la web del vostre centre més proper.

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè poden oferir campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet. Els campus marcats com a “Online” es faran per videoconferència i caldrà que comproveu les necessitats tècniques a la descripció del campus.

Tingueu en compte que tots els campus tecnològics es faran seguint les mesures de seguretat necessàries contra la COVID19 i hi haurà un aforament reduït, per la qual cosa hi haurà molt poques places disponibles.

Fes la teva inscripció i gaudeix de les vacances a Codelearn!

Quins campus hi ha programats? En quines dates i hores tindran lloc?

Cada centre ha preparat la seva pròpia proposta de Campus Tecnològics. Fes clic a la pàgina del teu centre més proper per saber quins cursos oferirà:

Com ens hi podem inscriure?

Podeu fer la inscripció online des de la pàgina de cada centre (fes clic a les imatges del llistat superior), o bé podeu posar-vos en contacte amb el centre per correu electrònic. Un cop feu la inscripció, el centre contactarà en breu amb vosaltres per confirmar-la.

Recordeu que les places són limitades!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR