Select Page

Els dies s’allarguen i, un any més, ha arribat el moment de començar a organitzar els nostres casals tecnològics de Setmana Santa. Els campus tecnològics de Codelearn estan dissenyats per a infants i adolescents entre 7 i 18 anys. Es tracta de cursos intensius que són perfectes per introduir-se al món de la programació i la robòtica a través d’una temàtica concreta, ja que no és necessari tenir coneixements previs sobre la matèria i s’hi pot apuntar qualsevol persona amb ganes d’aprendre i passar-s’ho bé durant les vacances escolars.

Cada centre està preparant la seva pròpia oferta de casals de Setmana Santa, que es pot consultar navegant pel menú superior o utilitzant el següent llistat de centres per accedir a la pàgina web de cadascun d’ells. Aquests campus tecnològics tenen temàtiques molt diverses, des de cursos de Minecraft fins a cursos de programació de videojocs, passant també per casals de robòtica i tallers d’introducció a la programació.

Us recordem que les places són limitades, així que no espereu més i feu la vostra inscripció online al campus que més us agradi:

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR