Select Page

Entrem al mes de març, a poc a poc comença a apropar-se la primavera i ja podem pensar en els casals tecnològics de Setmana Santa. Un any més, organitzarem campus online i presencials, de manera que puguis gaudir-ne i aprendre siguis on siguis durant les teves vacances.

Els campus tecnològics de Codelearn estan dissenyats per a infants i adolescents entre 7 i 18 anys. A més, per apuntar-t’hi no és necessari que tinguis coneixements previs de programació, ja que es tracta de cursos d’introducció intensius que serveixen per descobrir una temàtica concreta. En definitiva, només cal que tinguis moltes ganes d’aprendre i divertir-te!

Podràs escollir entre diferents temàtiques, ja que els nostres centres estan preparant cursos de Minecraft, cursos de programació de videojocs, casals de robòtica educativa, tallers d’introducció a la programació i altres activitats STEAM. Per consultar l’oferta de cursos que ofereix el teu centre, cal que accedeixis a la seva pàgina web, on podràs fer la teva inscripció.

Inscripcions

Cada centre prepara la seva proposta de casals tecnològics. Per accedir a la seva pàgina i realitzar la inscripció als casals, pots utilitzar el menú superior de la web, on també trobaràs els casals dividits per temàtiques, o pots fer clic directament a la imatge del centre que t’interessi:

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR