Select Page

A l’estiu, l’extraescolar de Codelearn no s’atura i la plataforma online continua activa!

Entrem a la recta final del mes i queden pocs dies per marxar de vacances. Com cada any, tots els centres Codelearn romandran tancats durant el mes d’agost i no hi haurà ni extraescolar presencial ni Campus Tecnològics, però l’activitat continua activa cada dia a la plataforma online. L’alumnat pot accedir-hi sempre que vulgui i continuar treballant des de casa per mantenir la ment activa; a més, com que sabem que a l’estiu pot ser necessària una motivació extra, el rànquing d’agost és més especial que la resta i hi ha premis per a la gent que faci més exercicis a la plataforma.

Normalment els primers classificats s’enduien uns premis assignats segons la seva posició i també se’n sortejaven d’altres entre tots els alumnes que havien fet feina. Aquest any la mecànica canvia una mica i no dependrà exclusivament de la posició a la classificació, sinó que tothom que faci un mínim de feina tindrà l’oportunitat de comprar premis especials de la botiga que estaran vinculats als punts que s’hagin aconseguit exclusivament durant el mes d’agost. Hi haurà avatars especials, targetes regal i, fins i tot, tres Nintendo Switch Lite!

D’altra banda, s’estrenaran també noves insígnies a la plataforma tant per als alumnes que durant l’agost entrin en ratxa fent feina uns quants dies seguits com per als alumnes que facin més feina en global al llarg del mes i que es trobin a les primeres posicions del ranking de punts.

Recordeu que mantenir la constància i tenir certa continuïtat durant tot l’any és important per tal de no oblidar tot allò que hem après durant la resta del curs, no haver de fer passes enrere quan arribi el setembre i poder seguir avançant progressivament en l’aprenentatge de la programació. I, a més, ja hem vist que sempre té avantatges i recompenses a la plataforma de Codelearn, així que esperem trobar-vos allà de tant en tant durant les properes setmanes.

Bon estiu a tothom!