Select Page

La Robots: Great Battle canvia de data i la quarta edició d’aquesta gran batalla de robots tindrà lloc el 13 d’abril de 2024 a Saragossa. Com cada any, Codelearn col·laborarà en l’organització d’aquesta competició, que té com a objectiu principal apropar les batalles de robots a l’àmbit educatiu. Hi pot participar qualsevol persona a partir de 12 anys (no és necessari ser alumne de Codelearn) i el preu d’inscripció serà de 30€ per equip.

La RGB és una competició de robòtica per equips. Cada equip pot estar format per un màxim de tres participants, que treballaran el disseny i la construcció del seu propi robot de batalla seguint les indicacions detallades a les bases de competició. El 13 d’abril tots els equips posaran a prova els seus robots fent-los lluitar contra els robots dels altres clans en diferents escenaris. És obligatori que el robot estigui controlat per un pilot humà, que serà l’encarregat d’intentar que superi tots els obstacles, trampes i desnivells que es puguin trobar als escenaris de la batalla, tot demostrant així quin és el millor robot de la RGB 2024.

Les inscripcions de la Robots: Great Battle 2024 es poden fer a través de la web oficial de la RGB, on trobareu la normativa que haureu de seguir tant pel que fa a la construcció del robot, el seu disseny i els materials utilitzats, com pel que fa al dia de la competició. Us recordem també que el primer classificat de la RGB 2024 aconseguirà un trofeu i un premi per a cada membre de l’equip.

Per poder participar a la RGB és necessari tenir coneixements previs d’electrònica, de manera que es pugui afrontar el repte a l’hora de dissenyar i muntar el robot. Si teniu dubtes sobre el nivell de dificultat de la competició o el procés d’inscripció, podeu contactar amb els organitzadors de la RGB a través de la seva pàgina web i us respondran per correu electrònic tan aviat com puguin. Si formeu part d’un centre Codelearn, també podeu demanar ajuda als professors del vostre centre. Us esperem a Saragossa el 13 d’abril per viure una divertida jornada de robòtica!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR