Select Page

Després de l’èxit de l’any passat i la quantitat d’artistes que vam descobrir entre el nostre alumnat, aquest any tornarem a organitzar el Concurs de Dibuix de Codelearn, una oportunitat única per demostrar-nos les vostres habilitats artístiques més enllà de la plataforma online.

La segona edició del concurs girarà al voltant de la mateixa temàtica, que recordem que era tot allò que envolta l’escola de programació, robòtica i pensament computacional: podeu dibuixar el vostre centre Codelearn, els vostres professors preferits, una aula plena d’alumnes, noves aventures dins l’univers de Codelearn, els seus personatges o nous personatges inventats per vosaltres mateixos… En definitiva, podeu dibuixar qualsevol escena que estigui relacionada amb la vostra experiència a Codelearn, les úniques normes són que els dibuixos han de ser originals, han d’estar fets per l’alumne que els presenta i han d’estar obligatòriament fets a mà (amb l’excepció de la categoria digital, on a més estarà permès l’ús de la intel·ligència artificial).

El Concurs de Dibuix 2024 tindrà lloc del 2 al 9 de febrer de 2024 i hi poden participar tots els alumnes i professors de Codelearn. Un cop tingueu fets els vostres dibuixos, en el cas dels dibuixos fets a mà haureu d’escanejar-los o fer-ne una foto per poder-lo adjuntar dins d’una secció especial que s’obrirà a la plataforma, on tothom els podrà veure i els podrà votar. El jurat de Codelearn valorarà totes les propostes i la seva originalitat, així com la seva qualitat i execució, i escollirà un guanyador global per a cada categoria. Els guanyadors s’anunciaran la setmana següent a través de les xarxes socials.

Hi haurà 6 categories que inclouen algunes novetats:

– Fins a 7 anys
– De 8 a 9 anys
– De 10 a 11 anys
– De 12 a 16 anys
– Majors de 16 anys (professors inclosos)
– Categoria de dibuix digital per a totes les edats (està permès l’ús de la IA)

El guanyador global de cada categoria aconseguirà 5.000 punts a la plataforma i un kit de dibuix. A més, cada centre podrà escollir també els seus guanyadors, que s’enduran 2.500 punts.

Comenceu a pensar propostes i animeu-vos a fer els vostres dibuixos per tornar a transformar la plataforma en una galeria d’art.

Molta sort a tothom!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR